nieuws

Heracles Almelo door in KNVB Beker na moeizame zege op Rijnsburgse Boys

Heracles Almelo heeft zich vanavond met moeite geplaatst voor de tweede ronde van de KNVB Beker. De ploeg van trainer John Stegeman won bij tweede divisionist Rijnsburgse Boys met 2-0.
Heracles was in de eerste helft de ploeg met het balbezit, maar het had moeite met de verdedigende stellingen van Rijnsburgse Boys. Kristoffer Peterson, Jamiro Monteiro en Jeff Hardeveld probeerden het met schoten, maar scoorden niet. Reuven Niemeijer kwam twee keer net tekort en aan de andere kant was er een schot van Jeffrey Jongeneelen, maar dat ging naast. De ruststand in Rijnsburg was 0-0.
Ook na de pauze had Heracles aanvankelijk moeite met Rijnsburgse Boys, maar na een uur spelen spelen kreeg het wat kansen. Lerin Duarte raakte de lat en Paul Gladon was daarna ook dichtbij, maar de openingstreffer liet nog op zich wachten. Even later was het wel raak. Pelupessy schoot van afstand de 0-1 binnen. Tien minuten voor het einde leek Van Ooijen het duel te beslissen, maar zijn inzet ging via beide palen het veld weer in. In blessuretijd zorgde Vermeij nog voor de 0-2 en dus zit Heracles donderdag in de koker bij de loting voor de tweede ronde.

Rijnsburgse Boys - Heracles Almelo 0-2

0-1 Pelupessy (73)
0-2 Vermeij (90+1)
Arbiter: Pérez
Geel: Prijs, Hardeveld, Goeman
Rijnsburgse Boys: Van Nieuwkoop, Gielisse, Artien, Prijs (Halman/87), Strooker, Goeman, Hudepohl (Van Oijen/69), Jongeneelen, Opoku, Parami (Serbony/82), Tillema.
Heracles Almelo: Castro; Droste, Pröpper, Hardeveld, Duarte; Niemeijer (Van Ooijen/46), Pelupessy, Monteiro; Darri, Gladon (Vermeij/87), Peterson (Navratil/71).
Bekijk hier de statistieken van Heracles Almelo na het duel tegen Rijnsburgse Boys.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.