nieuws

Zorgen om uitgevallen Namli en Sandler bij PEC Zwolle

PEC Zwolle bekerde donderdag simpel verder ten koste van De Meern, maar trainer John van 't Schip had na afloop toch nog iets om zich zorgen over te maken. "0-5 is een goede uitslag, maar je verliest misschien twee jongens", doelt de trainer op het uitvallen van Namli en Sandler.Â
De twee basisspelers moesten al in de eerste helft het veld verlaten. "Misschien hebben ze het wel op tijd aangevoeld en valt het mee. Ik kan nu nog niet zeggen wat de prognose is. Als het verkramping is, zou het ook zomaar kunnen dat ze morgen alweer kunnen trainen", aldus de oefenmeester die verder blij was dat zijn ploeg niet net als bijvoorbeeld Vitesse tegen een zeperd aanliep in het bekertoernooi.

Amper in de problemen

"Ik heb de jongens nog gewaarschuwd naar aanleiding van de verrassende uitslagen op andere velden. Wat dan fijn is, is dat je snel scoort. Daardoor zijn we amper in de problemen gekomen, en hebben we krachten kunnen sparen." 

Treffer Nijland

De eerste treffer werd gemaakt door Stef Nijland die eindelijk weer eens in de basis mocht beginnen. "Lekker om zo vroeg een goal te maken. Wij speelden erg gefocust en het hielp dat de eerste ballen er gelijk in vlogen", doelt de aanvaller op de 0-3 ruststand. "In de tweede helft hebben we het professioneel uitgespeeld en er nog twee bijgemaakt. Het is alleen jammer dat er twee spelers geblesseerd uitvallen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.