nieuws

Brondeel: ''Hadden vandaag absoluut niet hoeven te verliezen''

Ondanks dat Jorn Brondeel een prima wedstrijd keepte, kon de sluitpost van FC Twente niet voorkomen dat er op bezoek bij FC Groningen een nederlaag werd geleden. In het NoordLease stadion gingen de Tukkers met 1-0 onderuit.
"Dit is heel zuur. We hadden vandaag absoluut niet hoeven te verliezen. Zij waren niet beter dan ons, maar leverden wel meer strijd. Wij hebben te weinig getoond om toch nog een punt te verdienen", vertelt Brondeel na afloop van het duel.

Rust

FC Twente heeft na zes Eredivisie-duels slechts drie punten. "Als we een resultaat halen, maken we het onszelf een stuk makkelijker. Dan wordt er rust gecreëerd. Dan is het echt enorm zuur dat je hier een nederlaag lijdt", vervolgt hij teleurgesteld.

Vertrouwen

Vorige week werd er nog een prachtige 4-0 zege geboekt op FC Utrecht. "Daar probeer je op verder te bouwen. Daartussen zat nog de bekerwedstrijd tegen Sneek, die je gewoon correct speelt. Dan zou je denken dat het met het vertrouwen wel goed zit. Een verklaring voor vandaag heb ik niet. We moeten gewoon door en dat is de enige oplossing", aldus Brondeel.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.