Staphorst speelt gelijk na knappe comeback tegen Huizen

Mark Veldmate
Hoofdklasser Staphorst speelde vanmiddag, na met twee doelpunten achter te hebben gestaan, alsnog gelijk tegen Huizen. Het was een wedstrijd met twee gezichten. Het werd 2-2.Â
Huizen begon sterk aan de eerste helft op bezoek bij Staphorst. Al na vijf minuten kwamen de bezoekers via Thomas Malolepszy op voorsprong. De minuten erna kwam de thuisploeg meer aan de bal, en kreeg het zelfs meer kansen. Toch was het Huizen dat via een strafschop de voorsprong verder kon uitbouwen. De resterende tijd van de eerste helft was Staphorst niet erg gevaarlijk meer, en moest het vooral zorgen dat het niet nog verder op achterstand kwam.
In de tweede helft kwam Staphorst meer aan aanvallen toe. Ruim een kwartier na rust maakte Mark Veldmate de aansluitingstreffer uit een corner. Nog geen drie minuten later werd zelfs de gelijkmaker gescoord door Mark Schra. Daarna begon Staphorst de overwinning te ruiken, en zette de opmars door. Dit mondde uit in veel kansen, maar het derde doelpunt bleef uit. Het bleef 2-2.

Staphorst - Huizen 2-2

0-1 Thomas Malolepszy (6)
0-2 Murat Önal (28)
1-2 Mark Veldmate (61)
2-2 Mark Schra (64)
Bekijk hier alle statistieken van Staphorst na het duel tegen Huizen.