Doelpuntloos gelijkspel SC Genemuiden tegen HZVV

SC Genemuiden - HZVV
Vanmiddag speelde SC Genemuiden in eigen huis gelijk tegen HZVV. Ondanks een zware eerste helft, wist de thuisploeg het doel leeg te houden, en kreeg het daarna zelfs nog meerdere keren de kans om op voorsprong te komen. Het bleef echter 0-0.
Het waren zware minuten in de eerste helft voor Genemuiden tegen HZVV. De bezoekende ploeg genoot van veel balbezit, maar wist zichzelf niet te belonen. Dat kwam vooral door het sterke optreden van de Genemuidense verdediging.
In de tweede helft leek het even dat HZVV op voorsprong kwam, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Daarna joegen beide ploegen op de openingstreffer. De bal ging heen en weer en er werden veel kansen gecreëerd. Beide ploegen vergaten zichzelf te belonen, en de stand bleef 0-0.

SC Genemuiden - HZVV 0-0

Bekijk hier alle statistieken van Genemuiden na het duel tegen HZVV.