Excelsior'31 boekt simpele zege op SDC Putten en neemt koppositie weer in

Excelsior'31 heeft de koppositie in de hoofdklasse B weer overgenomen van Berkum. De ploeg uit Rijssen won met 4-0 van SDC Putten en is nu op doelsaldo de lijstaanvoerder.
Putten was de betere ploeg in de beginfase en Excelsior was slordig. Na tien minuten kwam de thuisploeg iets beter in de wedstrijd en kreeg het kansen via Penterman, Köse en Ezafzafi. Penterman kreeg de grootste, hij mocht aanleggen vanaf de stip maar schoot hoog over. Aan de andere kant kreeg Van de Brink een grote kans, maar ook hij miste. Kort voor rust was het wel raak. Köse zette Excelsior op voorsprong en 1-0 was ook de ruststand.
Kort na rust werd de score verdubbeld. Penterman zorgde voor de 2-0 en tien minuten later was het al 3-0 door Hakim Ezafzafi. Hij scoorde van grote afstand. Penterman zorgde niet veel later met zijn tweede al voor de 4-0. Excelsior kreeg nog kansen op meer, maar het bleef bij de vier treffers en dat aantal was genoeg om de koppositie weer in te nemen.

Excelsior'31 - SDC Putten 4-0

1-0 Cem Köse (40)
2-0 Hielke Penterman (57)
3-0 Hakim Ezafzafi (64)
4-0 Hielke Penterman (67)
Bekijk hier alle statistieken van Excelsior na het duel tegen Putten.