Beloften Heracles Almelo spelen in eigen huis gelijk tegen Excelsior

Vermeij benutte een strafschop
Heracles Almelo 2 heeft het thuisduel tegen Excelsior gelijkgespeeld. In het Polman Stadion werd het 1-1. Bij de Almeloërs maakte Bart van Hintum zijn rentree na een enkelblessure.
Al in de vierde minuut kwam de Rotterdamse ploeg op voorsprong via Anouar Hadouir. Hij schoot de bal fraai in de kruising. Kort voor rust zorgde Vincent Vermeij voor de gelijkmaker. De spits benutte een strafschop na een overtreding op Van Hintum. Na rust waren er kansen voor beide ploegen op de winnende treffer, maar die kwam er niet.
Door het gelijkspel staat Heracles op acht punten uit vijf duels en is daarmee vijfde in de beloften reserve A.