Staphorst boekt Sparta Nijkerk vierde overwinning van het seizoen

Staphorst wint van Sparta Nijkerk
Staphorst heeft de vierde overwinning van het seizoen geboekt. In eigen huis was de ploeg van vertrekkend trainer Jan Vlap met 1-0 te sterk voor Sparta Nijkerk. Rob Mijnheer was de grote man door al na vier minuten het enige doelpunt te maken.
Sparta Nijkerk was al vroeg dicht bij een treffer, maar de paal stond die in de weg na een schot van Donny van der Wal. Even later was het aan de andere kant raak. Mijnheer kopte zijn derde van het seizoen binnen op aangeven van Heine Uuldriks. Na een half uur kreeg Sparta een goede kans op de 1-1, maar Rick Knoop miste naast. Even later was het rust en dus 1-0.
Na een uur spelen kreeg Martijn Brakke een kans om de score te verdubbelen, maar hij scoorde niet. Aan de andere kant moest Rene Oosterhof redding brengen. In de slotfase was Remon Kroes nog dichtbij, maar de doelman van Sparta Nijkerk bracht redding. Het bleef bij 1-0 en dus pakte Staphorst de vierde zege van het seizoen.

Staphorst - Sparta Nijkerk 1-0

1-0 Rob Mijnheer (4)
Bekijk hier alle statistieken van Staphorst na het duel tegen Sparta Nijkerk.