nieuws

Uitslagen: FC Suryoye overtuigend langs NEO, Twenthe hard onderuit

Uitslagen
Uitslagen
Vandaag werd op de meeste velden de tiende speelronde afgewerkt in het zondagamateurvoetbal. FC Suryoye versloeg NEO - in de topper van de 3e klasse A - met ruime cijfers. Bekijk hier alle uitslagen.Â
In de 1e klasse E boekte Rohda Raalte in eigen huis een grote zege. FC Winterswijk werd op een 7-1 nederlaag getrakteerd. Tubantia legde in Hengelo Stevo eenvoudig over de knie: 3-0.
In de 2e klasse J kreeg Bon Boys een flinke tik te verwerken. De formatie uit Haaksbergen ging bij hekkensluiter Epe hard onderuit: 5-1. ATC'65 en Luctor et Emergo deelden in dezelfde klasse de punten na een doelpuntrijke wedstrijd, 4-4. 
Barbaros behoudt de ongeslagen status in de 3e klasse A. De Hengeloërs leken bij Reutum op weg naar het eerste puntenverlies maar wisten de zege in de tweede helft alsnog veilig te stellen, het werd 2-3. Achtervolger FC Suryoye won met overtuiging bij nummer drie NEO: 1-5.
In de 3e klasse B zijn het zware tijden voor Twenthe. De club uit Goor is hekkensluiter en ging op eigen veld met maar liefst 0-6 onderuit tegen Colmschate. Ook koploper Helios leed een nederlaag. SV Zwolle was met 2-1 te sterk voor de Deventenaren. 
LSV ging voor het eerst dit seizoen onderuit in de 4e klasse A. De ploeg uit Lonneker was niet opgewassen tegen Vasse (2-4). Sportlust Glanerbrug maakte geen fout door met 5-1 te winnen van Almelo.
In de 4e klasse B verloor EMOS verrassend op eigen veld. Rood Zwart was met 2-3 te sterk in Enschede. Koploper WVV'34 won wel. Markelo werd met 1-2 verslagen. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.