nieuws

Danny Holla: "Winnen is het beste medicijn in de voetballerij"

"We speelden helemaal niet goed, maar we winnen wel. Winnen is het belangrijkste medicijn in de voetballerij, helemaal als het niet goed gaat", reageert een opgeluchte Danny Holla na de eerste uitoverwinning van FC Twente dit seizoen.
FC Twente won vanavond met 2-1 van NAC Breda en dat betekende ook de eerste overwinning van Gertjan Verbeek als trainer van FC Twente.
"Deze was zo belangrijk. Deze moesten we winnen om toch nog wat van de eerste seizoenshelft te maken", zegt Holla. "In de fase waarin we nu zitten, zijn punten het allerbelangrijkste.

Hard gewerkt

Dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden, had de middenvelder vooraf ook verwacht. "Twee ploegen die de punten hard nodig hebben. Ik denk dat beide ploegen er hard voor hebben gewerkt. Gelukkig hebben wij hier gewonnen."

Spannend

Enig verwijt dat Holla zijn team maakt, is dat de wedstrijd niet eerder op slot werd gegooid. "Op een gegeven moment gingen ze met vijf spitsen spelen. Ik denk dat wij het in die fase ook hadden moeten afmaken, omdat we toch wel veel ruimte voorin kregen. Als je dan die 3-1 maakt, is het klaar. Maar dat gebeurde niet en dus werd het zeker spannend."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.