nieuws

Van Staa ziet aanknopingspunten: ''Dit is zeker een onverdiende nederlaag''

Ondanks dat er voor Go Ahead Eagles op bezoek bij FC Eindhoven meer in vat zat, ging de ploeg van trainer Jan van Staa met 3-2 onderuit. De kersverse oefenmeester ziet ondanks de nederlaag echter voldoende aanknopingspunten.Â
"Qua kansen en qua veldspel zit er duidelijk verbetering in. Dan is het echter wel erg vervelend dat persoonlijke fouten je opbreken", vertelt Van Staa na afloop in de catacomben van het Jan Louwers Stadion. "Maar de manier waarop we de tweede helft gespeeld hebben geeft heel veel vertrouwen. Je ziet dat het geloof er dan weer komt", vervolgt hij. We maken een fantastische gelijkmaker, maar daarna zie ik weer een fout gebeuren; dat mag op dit niveau niet. Daar zit de groep zelf ook mee."

Onverdiend

Volgens Van Staa verdiende Go Ahead Eagles minimaal een punt. "Dit is zeker een onverdiende nederlaag. Verdedigend gezien geven wij de doelpunten te makkelijk weg. Je moet verdedigen met het mes tussen de tanden. Dat mis ik nog bij een aantal spelers. Daar moeten ze mee aan de slag. Ondanks dat we met lege handen staat, ga je wel anders de bus in. We zijn heel positief over het veldspel", aldus Van Staa.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.