HHC Hardenberg start kalenderjaar met klinkende zege op TEC

HHC Hardenberg heeft 2018 ingeluid met een klinkende overwinning. De tweededivisionist was op het eigen sportpark De Boshoek met 4-1 te sterk voor TEC.
HHC kwam sterk uit de startblokken en kreeg kansen op de openingstreffer. Na ruim een kwartier werd de dadendrang beloond met een doelpunt van Werkman, die attent was bij een inzet van Hemmink. HHC bleef in de eerste helft het overwicht houden en wist vijf minuten voor rust de marge te verdubbelen via Gouriye, 2-0.
Na ruim een uur werd de wedstrijd definitief in het slot gegooid. Van Benthem zorgde met een fantastische uithaal voor de 3-0. Ook Hemmink deed vlak daarna een duit in het zakje door de 4-0 op zijn naam te zetten. Tien minuten voor tijd wist TEC via Jalloh nog voor de eretreffer te zorgen, maar dat mocht de Hardenbergse pret uiteindelijk niet drukken.

HHC Hardenberg - TEC 4-1

1-0 Koos Werkman (18)
2-0 Sargon Gouriye (39)
3-0 Rens van Benthem (62)
4-0 Rick Hemmink (69)
4-1 Mouctar Jalloh (80)
Bekijk hier de statistieken van HHC Hardenberg.