Jong FC Twente verliest in eigen huis van ODIN'59

Henk van Schaik
Henk van Schaik © FC Twente Media
Jong FC Twente heeft in de derde divisie de eerste wedstrijd na de winterstop verloren. In Hengelo was ODIN'59 met 2-1 te sterk voor de beloften van trainer Dennis Demmers.
ODIN kwam al snel op voorsprong via Jurjen Dikker, die attent reageerde en voor de 0-1 zorgde. De thuisploeg rechtte vervolgens snel de rug. Henk van Schaik tekende van dichtbij voor de gelijkmaker. Vlak voor rust kwamen de gasten uit Heemskerk weer op voorsprong dankzij Milo Cremers, die een indraaiende vrije trap binnen kopte.
Na rust kreeg Jong Twente kansen om op gelijke hoogte te komen en moest ODIN een kwartier voor tijd verder met tien man nadat Jordi Tiktak zijn tweede gele kaart kreeg. Daar wist de thuisploeg uiteindelijk niet van te profiteren want het bleef bij 1-2.

Jong FC Twente - ODIN'59 1-2

0-1 Jurjen Dikker (7)
1-1 Henk van Schaik (11)
1-2 Milo Cremers (43)
Bekijk hier de statistieken van Jong FC Twente.