Hekkensluiter Quick'20 hard onderuit bij OFC

Van Breemen-Schneider maakte de enige treffer voor Quick
Van Breemen-Schneider maakte de enige treffer voor Quick © Quick'20
Quick'20 is de tweede seizoenshelft begonnen met een ruime nederlaag bij OFC. De hekkensluiter uit Oldenzaal ging in Oostzaan met 6-1 onderuit.
Al binnen drie minuten stond Quick op achterstand. Adnan Barakat maakte de 1-0 voor OFC. Twintig minuten later verdubbelde Edip Biberoglu de score namens de thuisploeg. Na ruim een half uur was het al 3-0. Tom Noordhoff besliste het duel al in de eerste helft.
Een paar minuten na rust werd het door Nick Kramer 4-0. Vijf minuten later maakte hij zijn tweede en de vijfde voor OFC. Jasper-Ewout van Breemen-Schneider maakte daarna de eretreffer voor de Oldenzalers: 5-1. Kort voor het einde zorgde Rachid el Yaghmouri voor de 6-1 eindstand.
Alsof de ruime nederlaag nog niet genoeg was, kwam er ook nog slecht nieuws uit Doetinchem. Daar won concurrent Jong De Graafschap van De Meern en zette het verschil met Quick daarmee op zes punten. Be Quick en De Meern zijn nu de naaste concurrenten met vijf punten meer.

OFC - Quick'20 6-1

1-0 Adnan Barakat (3)
2-0 Edip Biberoglu (23)
3-0 Tom Noordhoff (32)
4-0 Nick Kramer (49)
5-0 Nick Kramer (54)
5-1 Jasper Ewout van Breemen-Schneider (59)
6-1 Rachid el Yaghmouri (85)
Bekijk hier de statistieken van Quick'20 na het duel bij OFC.