HSC'21 lijdt nederlaag bij Hercules

HSC'21 heeft de goede start van de tweede seizoenshelft geen goed vervolg kunnen geven. Na de zege van vorige week ging de ploeg van Daniël Nijhuis onderuit bij Hercules: 2-1.
De Utrechters kwamen in eigen huis vijf minuten voor rust op voorsprong door een doelpunt van Tyrone Fonville. Een kwartier voor tijd kwam HSC'21 - door slecht uitverdedigen van de thuisploeg - op gelijke hoogte dankzij Bas ter Hogt, 1-1.
Lang konden de bezoekers niet genieten van de gelijkmaker want even later kwam Hercules op 2-1. Jeffrey Vlug wist een strafschop te benutten en schonk daarmee de overwinning aan zijn ploeg. Door de nederlaag van HSC'21 gaat Hercules over de Haaksbergenaren in de stand van de derde divisie. HSC staat nu dertiende.

Hercules - HSC'21 2-1

1-0 Tyrone Fonville (41)
1-1 Bas ter Hogt (74)
2-1 Jeffrey Vlug (strafschop/78)