Van Breemen-Schneider bezorgt Quick'20 eerste uitzege van seizoen

Jasper-Ewout van Breemen-Schneider
Jasper-Ewout van Breemen-Schneider © Quick'20
Quick'20 heeft voor het eerst dit seizoen een duel buitenshuis weten te winnen. De derdedivisionist uit Oldenzaal kwam op bezoek bij EVV op achterstand, maar kantelde na rust de wedstrijd: 1-2.
In Limburg kwam de formatie van Michel Steggink vlak voor rust met 1-0 achter door een doelpunt van Rick Polman. In de tweede helft rechtten de Oldenzalers de rug en bracht Jip Kemna zijn ploeg tien minuten na rust langszij. Quick'20 rook bloed en kwam twintig minuten voor tijd via Jasper-Ewout van Breemen-Schneider op een 1-2 voorsprong. Dat gaven de bezoekers niet meer uit handen waardoor de eerste uitzege een feit is.

EVV - Quick 1-2

1-0 Rick Polman (41)
1-1 Jip Kemna (54)
1-2 Jasper-Ewout van Breemen-Schneider (70)
Bekijk hier de statistieken van Quick'20.