nieuws

Aanvaller Bruno Andrade tekent voor anderhalf jaar bij Go Ahead Eagles

Bruno Andrade
Bruno Andrade © Pro Shots
Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Bruno Andrade. De voormalig aanvaller van Willem II zat zonder club en tekent voor anderhalf jaar in Deventer.
Bruno Andrade stond dit seizoen onder contract bij Birkirkara FC uit Malta, waar hij basisspeler was in de eerste seizoenshelft. Daar liet hij zijn contract onlangs ontbinden. De 28-jarige Braziliaan speelde vier seizoenen voor Willem II en kwam in Nederland eerder uit voor Helmond Sport. Verder speelde hij in het buitenland voor Hapoel Kfar Saba, Sint Truiden, Reggina en Audax Rio. 

Ervaring

Bruno Andrade denkt dat hij wat kan toevoegen bij de club uit de Jupiler League. "Ik denk dat ik met mijn ervaring, samen met de andere wat oudere jongens, ook op dat vlak belangrijk kan zijn. De uitdaging om alsnog de play-offs te halen is een mooie en daar hebben we ieders kwaliteiten bij nodig", vertelt hij op de officiële clubkanalen.

Zesde versterking

Andrade is na Levi Opdam, Mauro Savastano, Robin Buwalda, Aaron Nemane en Hamid Zarbaf de zesde aanwinst voor Go Ahead Eagles. Daar tegenover staat het vertrek van Leon de Kogel, Sander Thomas, Tim Hölscher en La'Vere Corbin-Ong.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.