nieuws

PEC Zwolle nog zonder Van Polen tegen FC Utrecht

PEC Zwolle kan in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht nog geen beroep doen op aanvoerder Bram van Polen. Het duel van zaterdag komt nog te vroeg voor de verdediger, die last heeft van zijn knie.
"Het gaat beter. Zoals het er nu naar uitziet gaat hij volgende week weer meetrainen", aldus trainer John van 't Schip. Ook Ruben Ligeon en de langdurig geblesseerde Dico Koppers zijn niet inzetbaar in de Domstad.
De middenvelders Ryan Thomas en Mustafa Saymak maakten dinsdag tegen Heerenveen hun rentree en PEC Zwolle wist na drie nederlagen op een rij meteen weer te winnen (3-2). Dat was een belangrijke zege, vindt middenvelder Rick Dekker: "Er stond misschien iets meer druk op dan bij andere wedstrijden, maar in de eerste helft speelden we gewoon echt goed. Het was ook heel belangrijk dat we wonnen met het oog op de play-offs, dus daar waren we heel blij mee."
Zaterdag treft PEC Zwolle opnieuw een concurrent voor Europees voetbal. FC Utrecht staat één plek onder PEC Zwolle. Als de Zwollenaren winnen, wordt Utrecht op zeven punten achterstand gezet. 
Het duel in Utrecht begint om 18.30 uur en is live te volgen via Radio Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.