nieuws

Heracles moet verder zonder Stegeman: "Goed om na dit seizoen verder te kijken"

John Stegeman vertrekt na de zomer bij Heracles Almelo. Hij wil eens bij een andere club aan de slag. "Ik zit tien jaar bij de club en dan is het tijd om een keer verder te kijken."
Trainer John Stegeman: "Vorig jaar heb ik al getwijfeld of ik wel of niet door moest gaan, toen heb ik er nog een jaar aan vast geplakt en ik denk dat dit een mooi moment is om eens ergens anders te gaan kijken. Veel dingen zijn vertrouwd, lopen zoals het loopt, en gaan een beetje op de automatische piloot. Dat is niet erg, maar dit is wel het juiste moment om verder te kijken.”

Dankbaar voor de inzet

Directeur Rob Toussaint over het vertrek: "In goede harmonie hebben we besloten beiden na dit seizoen een andere weg in te slaan. We zijn John Stegeman zeer dankbaar voor zijn inzet voor de club. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de prestaties van de afgelopen jaren. Hij wist de club in een moeilijk seizoen rechtstreeks te behouden voor de Eredivisie en bereikte in 2016 Europees voetbal."
"We hebben het volste vertrouwen in een positief vervolg van het huidige seizoen. Daarnaast zullen wij op korte termijn invulling geven aan het hoofdtrainerschap voor het komende seizoen", sluit hij af.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.