nieuws

Uitslagen zaterdagvoetbal: SVZW deelt punten met koploper Flevo Boys in strijd om titel

Uitslagen
Uitslagen © RTV Oost
Ook in de lagere klassen werd er zaterdagmiddag volop gevoetbald, met als absolute hoogtepunt de titelkraker tussen SVZW en Flevo Boys. Ferme dreunen werden er echter niet uitgedeeld: het duel tussen de nummer een (Flevo Boys) en nummer twee (SVZW) eindigde in een gelijkspel.
In de 1e Klasse D is SVZW er niet in geslaagd dichter bij koploper Flevo Boys te komen. In een onderling duel werd er met 1-1 gelijkgespeeld. Achtervolger DETO, heeft niet weten te profiteren van de puntendeling bij haar concurrentie. In eigen huis bleef de ploeg uit Vriezenveen steken op 1-1 tegen Nunspeet.  
DOS Kampen heeft geen fout gemaakt in de strijd om de titel in de 2e klasse H. Een minimale zege op SVI (1-0) was voldoende om het gat met Den Ham, dat won van Sparta Enschede (0-3), op twee punten te houden.
In de 3e klasse D hebben de titelkandidaten eveneens geen punten gemorst. Oranje Nassau won met 3-0 van subtopper SVVN. Belager Quick'20 won nipt bij laagvlieger Drienerlo (1-2). 
PH is hard op weg de eerste kampioen van de regio te worden. In de 4e klasse D boekte de Almelose formatie alweer haar elfde zege op rij. In eigen huis werd er met 6-1 gewonnen van Rijssen Vooruit. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.