nieuws

Topscorers: Alleen Vuckic scoort in eredivisie, Brakker dichter bij Kavak

Het was voor de Overijsselse clubs in de eredivisie geen goed weekend. Slechts een punt werd er gepakt en er viel ook maar een Overijsselse treffer. Hieronder een overzicht van alle doelpuntenmakers en topscorers.

Eredivisie

De drie Overijsselse clubs kwamen afgelopen weekend slechts tot een treffer. Haris Vuckic maakte zijn tweede voor FC Twente. Mustafa Saymak van PEC Zwolle blijft de leider met negen treffers. Reuven Niemeijer van Heracles Almelo is tweede met acht. Bekijk hier het volledige overzicht.
&show_metric=goal:91px]

Jupiler League

Ook Go Ahead Eagles kwam vrijdag niet tot scoren. Daar blijft Sam Hendriks de leider met 16 treffers. Stefano Beltrame maakte er vijf en Pieter Langedijk vier. Bekijk hier het volledige overzicht.
&show_metric=goal:91px]

2e divisie

Rob van der Leij maakte zaterdag zijn negende voor HHC Hardenberg. Ploeggenoot Sargon Gouriye maakte zijn vierde en Rick Hemmink blijft de leider met tien treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.
&show_metric=goal:91px]

3e divisie

Quick'20 is eindelijk de laatste plaats kwijt door een zege op HSC'21. Bij de Oldenzalers maakten Jasper-Ewout van Breemen-Schneider en Ryan Snelders hun vierde treffer. Bas ter Hogt blijft de leider met acht treffers. Dat hadden er negen kunnen zijn, maar hij miste een strafschop namens HSC. Bekijk hier het volledige overzicht.
Snelders wordt gefeliciteerd met zijn treffer (foto: Robert Molnar)

Hoofdklasse

Martijn Brakke van Staphorst is weer een stapje dichter bij Omar Kavak van SC Genemuiden gekomen. Brakke maakte zijn dertiende. Kavak is de leider met 16. Rob Mijnheer van Staphorst maakte zesde. Jason Huisman maakte zijn tweede voor Berkum en Youp Kok zijn eerste. Bekijk hier het volledige overzicht.
&show_metric=goal:91px]

Eredivisie Vrouwen

Bij de vrouwen speelde FC Twente al de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Jassina Blom maakte haar derde voor die ploeg en Asleigh Weerden haar eerste. Bij PEC Zwolle, dat nog een wedstrijd tegoed heeft, maakte Maxime Bennink haar vierde. Ellen Jansen blijft de leider met twaalf treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.
&show_metric=goal:91px]

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.