nieuws

Heracles nog zonder Jeff Hardeveld en Dario van den Buijs tegen PEC Zwolle

Heracles Almelo moet het zaterdagavond in het thuisduel tegen PEC Zwolle nog doen zonder Jeff Hardeveld en Dario van den Buijs. Zij zijn geblesseerd aan respectievelijk knie en lies.
Hardeveld scheurde begin deze maand zijn kruisband af en dat is niet de eerste keer. Trainer Stegeman daarover: "Ja dit is natuurlijk the worst nightmare, zullen we maar zeggen. Hij heeft het natuurlijk al een keer eerder meegemaakt. Hij loopt hier rond en die jongens vangen hem goed op. Ik zie al regelmatig weer een glimlach op zijn gezicht, daar ben ik blij om."
De oefenmeester kan weer een beroep doen op Lerin Duarte en Bart van Hintum. Beiden speelden maandag mee met de beloften en zitten mogelijk in de wedstrijdselectie, die later vandaag bekend wordt gemaakt.

Vergelijkbaar

Stegeman vindt Heracles en Zwolle met elkaar te vergelijken: "Als club zijnde denk ik wel dat ze op elkaar lijken. Zijn allebei mooie clubs denk ik, die uiteindelijk met minimale middelen gewoon maximaal presteren en dat is denk ik alleen maar knap."
Hij ziet geen favoriet morgen: "PEC komt op bezoek, is gewoon een prima ploeg en ik denk dat wij ook een prima ploeg hebben, dus het wordt een leuke wedstrijd hoop ik."
Het duel tussen Heracles Almelo en PEC Zwolle begint morgen om 19.45 uur en is te volgen via Radio Oost, de website en app.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.