nieuws

Trainer John van 't Schip baalt van gelijkspel: "Heel frustrerend"

PEC Zwolle wist zondagmiddag in eigen huis niet de volle buit te pakken. In het MAC3Park Stadion kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen VVV-Venlo. Trainer John van 't Schip was na afloop teleurgesteld over de puntendeling.
"Het is heel frustrerend", sprak de oefenmeester. "Je wilt aan de ene kant de broodnodige punten halen, gezien de wedstrijd weet je dat het geen makkelijke wedstrijd is van tevoren. VVV heeft een goede ploeg, met name in de uitwedstrijden. Wij moeten proberen dat de doorbreken en dat is ons vandaag niet gelukt."
Van 't Schip was niet ontevreden over het spel. "We hebben wel momenten gehad, waarin we kansen kregen en ook best goed voetbal lieten zien. Alleen over het algemeen was het gewoon niet voldoende. En in sommige gevallen fases was het baltempo te laag. Dat heeft met de tegenstander te maken maar ook deels met het veld, waarin we normaal de bal snel rond kunnen laten gaan als het veld gesproeid is. Dat kon vandaag niet vanwege de vorst die er nog in zat. Dat heeft wel in ons nadeel gewerkt."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.