Beloften Go Ahead Eagles winnen IJsselderby, Heracles hard onderuit

Aaron Nemane
Aaron Nemane © Pro Shots
De beloften van Go Ahead Eagles hebben - uitgerekend in de IJsselderby - de eerste zege van het seizoen behaald. In de eigen Adelaarshorst werd koploper Jong PEC Zwolle met 3-1 verslagen.
Al in de eerste minuut kwam Go Ahead op voorsprong, doordat PEC Zwolle-verdediger Mark Bruintjes de bal achter zijn eigen doelman Mike Hauptmeijer schoot. Na rust werd de score verdubbeld door invaller Yannik de Vries. Maxim van der Meer maakte de aansluitingstreffer namens PEC Zwolle, maar Aaron Nemane tekende een kwartier voor tijd voor de 3-1.
Jong Heracles
De beloften van Heracles Almelo waren kansloos in de uitwedstrijd tegen Cambuur: 4-1. De Friezen stonden na een half uur met 3-0 voor door een eigen doelpunt van Dries Wuytens en treffers van Tyrone Conraad en Kevin van Kippersluis. Vlak voor rust scoorde Reuven Niemeijer vanaf de penaltystip de 3-1. Die stand bleef na rust lang op het scorebord staan. Pas in de slotminuten bepaalde Ricardo Kip de eindstand op 4-1.