nieuws

Eurosped haalt met Laura de Zwart eerste versterking voor komend seizoen

Laura de Zwart
Laura de Zwart © Talentteam Papendal
Eurosped heeft de eerste versterking voor komend seizoen binnen. Midspeelster Laura de Zwart speelt komend seizoen voor de volleybalsters uit Vroomshoop.
Ze komt over van Talentteam Papendal, dat ook in de eredivisie uitkomt. Ze speelde dit jaar niet voor die ploeg door een knieblessure, maar de technische staf van Eurosped is overtuigd van haar kwaliteiten.

Overtuigd

"Team Eurosped is een professionele club waar ik onder leiding van Jan Berendsen verwacht verder te kunnen groeien na mijn blessureperiode. Het is een sterk team met ambities waar ik ook nog wat oude bekenden tegenkom. Dit in combinatie met het positieve contact dat ik had met Diane Rademaker maakte dat ik overtuigd ben in mijn keuze voor Team Eurosped", zegt De Zwart.

Opvallende verschijning

"Laura de Zwart is een van de grootste talenten van Nederland die we graag bij ons team wilden hebben," aldus Rademaker, bestuurslid technische zaken van Team Eurosped. "We hebben haar in de afgelopen jaren al nadrukkelijk gevolgd en zijn dan ook heel blij dat ze voor Team Eurosped heeft gekozen. Met haar 1,99 meter is ze letterlijk een opvallende verschijning, maar de supporters in Vroomshoop zullen minstens net zo snel onder de indruk zijn van haar volleybalkwaliteiten."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.