Berkum lijdt in eigen huis nederlaag tegen Sparta Nijkerk

Marc van der Meulen
Marc van der Meulen © Henry Dijkman
Berkum heeft zich in de Hoofdklasse B niet kunnen revancheren van de nederlaag van vorige week tegen Urk. De ploeg van Arno Hoekstra ging zaterdagmiddag in eigen huis met 1-2 onderuit tegen Sparta Nijkerk.
Na ruim een half uur spelen kwam de ploeg uit Nijkerk op voorsprong. Dennis van der Wal was verantwoordelijk voor de 0-1. Tien minuten na rust werd het nog erger voor Berkum want Junior Albertus zorgde namens de bezoekers voor de 0-2. Even later kwamen de Zwollenaren terug in de wedstrijd via Marc van der Meulen. De verdediger schoot via de strafschopstip de aansluitingstreffer binnen: 1-2. Verder kwam Berkum niet.

Berkum - Sparta Nijkerk 1-2

0-1 Dennis van der Wal (33)
0-2 Junior Albertus (56)
1-2 Marc van der Meulen (strafschop/63)