Heracles Almelo pakt punt in weinig opwindend duel bij Vitesse

Heracles Almelo heeft een punt overgehouden aan het duel bij Vitesse. De ploeg van trainer John Stegeman kreeg nauwelijks kansen, maar zag Vitesse ook niet scoren.
Vitesse was de betere ploeg in de eerste helft, maar het vond Castro een paar keer op haar pad. Kashia kopte in de handen van de doelman en die bracht ook redding op een schot van Kara. Miazga kopte naast en Matavz probeerde het van afstand, maar ook daar bracht de Belg redding op. Heracles liet zich nauwelijks zien. Het scoorde wel bijna, maar doelman Houwen wist de bal nog te pakken na een uitglijder. De ruststand in Arnhem was dan ook 0-0.

Geen doelpunten

Ook na rust was Vitesse sterker. Foor dacht de openingstreffer te maken, maar zag Pröpper de bal van de lijn halen. Beerens kon na een mooie actie schieten, maar besloot voor te zetten en daardoor was de kans verkeken. Even later leek Mount te scoren, maar zijn harde schot eindigde in het zijnet. Invaller Van Bergen schoot van afstand, maar Castro kon makkelijk pakken. Aan de kant van Heracles probeerde Monteiro het met een afstandsschot, maar wist doelman Houwen redding te brengen. In de slotfase probeerde Mount het nog, maar een doelpunt kwam er niet en dus bleef het bij 0-0 in Arnhem.

Vitesse - Heracles Almelo 0-0

Arbiter: Lindhout
Geel: geen
Vitesse: Houwen; Kara, Kashia, Miazga, Faye; Serero, Mount, Foor; Beerens (Bruns/85), Matavz, Linssen.
Heracles Almelo: Castro; Breukers, Wuytens, Pröpper, Baas; Van Ooijen, Monteiro, Jakubiak (Niemeijer/46); Kuwas, Vermeij (Gladon/76), Peterson.
Bekijk hier alle statistieken van Heracles na het duel in Arnhem.