nieuws

Programma: Inhaalvoetbal en begin play-offs Twente Vrouwen

Programma deze week
Programma deze week © RTV Oost
Er is deze week geen voetbal in de eredivisie in verband met de interlandperiode. Bij de andere sporten valt er echter genoeg te beleven. Hieronder een overzicht van de belangrijkste of opvallendste duels.

Betaald voetbal

Geen voetbal dus in de eredivisie, maar wel in de Jupiler League en 2e divisie. Go Ahead Eagles gaat zondagmiddag op bezoek bij FC Dordrecht en HHC Hardenberg speelt het inhaalduel tegen Achilles'29.

Amateurvoetbal

In de 3e divisie speelt Jong FC Twente op donderdagavond het inhaalduel tegen VVOG in Hengelo. Op zondag gaat Quick'20 op bezoek bij JVC Cuijk. HSC'21 is in de inhaalronde vrij.
In de hoofdklasse B staat er een volledige speelronde op het programma. Koploper Genemuiden gaat op bezoek bij AZSV, Berkum ontvangt De Zuidvogels, Excelsior'31 speelt bij HZVV en Staphorst gaat op bezoek bij NSC Nijkerk.

Vrouwenvoetbal

Voor FC Twente beginnen vrijdag de play-offs om de titel. Het gaat dan op bezoek bij PSV. PEC Zwolle begon vorige week al met een nederlaag bij Ajax. Vrijdag komt Heerenveen naar Zwolle.

Basketbal

Landstede Basketbal speelt deze week op dinsdag in de Dutch Basketball League. Vanavond gaat het op bezoek bij Den Helders Suns.

Volleybal

In de kampioensgroep bij de vrouwen staat Regio Zwolle Volleybal na afgelopen weekend op de derde plek. Zaterdag kan het dichter bij nummer twee (een plek die recht geeft op de finale) VC Sneek komen. Zwolle speelt zelf de Overijsselse derby tegen Set-Up'65 uit Ootmarsum en Sneek moet zondag tegen koploper Sliedrecht Sport. Die middag krijgt Eurosped Alterno op bezoek en kan het de vierde plek overnemen.
Bij de mannen is VC Zwolle nog steeds op zoek naar de eerste zege. Zaterdag komt Taurus naar Zwolle.

Waterpolo

De heren van Het Ravijn zijn door drie nederlagen op rij afgezakt naar de achtste plek in de eredivisie en is nog niet zeker van de play-offs. Zaterdag kan het goede zaken doen tegen concurrent ZPB. Bij winst wordt het gat tussen de twee negen punten.
De dames van Het Ravijn komen komend weekend niet in actie. Afgelopen week was de laatste ronde in de reguliere competitie. In de week na Pasen beginnen daar de play-offs. De ploeg uit Nijverdal speelt in de kwartfinales tegen UZSC.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.