nieuws

Kaluzi en Van der Veen naar Berkum

vv Berkum
vv Berkum © foto Berkum
Aanvaller Yannick Kaluzi (24) en verdediger Patrick van der Veen (21) komen de selectie van hoofdklasser VV Berkum uit Zwolle volgend jaar versterken.
Kaluzi komt nu nog in de derde divisie uit voor Harkemase Boys. Daar is hij actief als buitenspeler, maar Kaluzi wil zijn geluk beproeven als centrumspits. Hij speelde voorheen bij d’Olde Veste in Steenwijk, waar hij ook samenwerkte met de nieuwe trainer van Berkum Raymond Schuurman.

PEC Zwolle
Van der Veen komt over van zondaghoofdklasser Sneek Wit Zwart, waar hij rechts in de centrale verdediging en als rechtsback speelt. Eerder doorliep hij de jeugdopleidingen bij SC Heerenveen en PEC Zwolle. Nu keert hij terug in de provinciehoofdstad, waar hij ook gaat studeren.

Selectie Berkum
Eerder legde de Zwolse hoofdklasser verdediger Rico Wolven, eerder actief voor onder meer GA Eagles, Excelsior'31 en DVS ’33, al vast en verdediger Jasper van der Stouw verruilt WHC voor Berkum. Ook vleugelspits Andrej Piljic, die nu uitkomt voor DOS ’37 in Vriezenveen, komt in de nieuwe jaargang de Berkum-gelederen versterken. Van de huidige Berkum-selectie hebben inmiddels dertien spelers bijgetekend.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.