nieuws

Schuldbewuste Assaidi: "Ik neem die fout op mij, ik hoor die bal gewoon weg te schieten"

FC Twente begon vanavond nog wel goed aan het duel bij ADO Den Haag en leek met een voorsprong de rust te halen. Kort voor de pauze verspeelde Oussama Assaidi echter de bal knullig en zag Bjørn Johnsen schitterend raak schieten.
"Ik neem die fout op mij. In goede tijden een man en in slechte tijden een man. Ik hoor die bal gewoon weg te schieten. Het mag nooit zo zijn dat dat de mokerslag is. Je speelt profvoetbal", zegt de aanvaller van Twente.

Makkelijk balverlies

Over de wedstrijd: "Ik denk dat er in de eerste helft meer in had gezeten. Dan heb ik een beetje makkelijk balverlies en dan valt die goal eruit. Dan is er eigenlijk nog niets aan de hand. Dan schiet ie van zo ver en gaat ie voor mij ongelukkig erin. Dan is het 1-1 en is er nog niks aan de hand."
Bijna geen stootkracht 
"In de tweede helft hebben we bijna geen stootkracht. Gebeurt helemaal niks, alleen maar lange ballen. Ja dan kun je lopen, rennen en vliegen wat je wil. Maar als je niet voetbalt dan is het moeilijk om resultaat te halen", beseft de topscorer van Twente.

Rotseizoen

Twente is erg dicht bij degradatie, maar Assaidi heeft nog hoop: "Het is gewoon een rotseizoen. Een pijnlijk seizoen. Er is zoveel gebeurd dit jaar. Wat moet ik zeggen? Het is gewoon pijnlijk. Zo’n seizoen telt voor vier, vijf jaar. Het is gewoon zuur. Maar zolang het nog kan. We hebben nog drie wedstrijden. Daar gaan we gewoon vol voor. En dan maar hopen."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.