HSC'21 mede door gemiste strafschop onderuit bij OJC Rosmalen

HSC'21 heeft vanmiddag de zestiende nederlaag geleden in de 3e divisie. Bij OJC Rosmalen werd het 1-0 en daardoor is de ploeg uit Haaksbergen nog lang niet veilig.
De thuisploeg was de betere in het begin en kreeg enkele kansen. Na een klein half uur was het raak. Diego Meerveld zette OJC op voorsprong. René Geerts kreeg even later een grote kans op de tweede, maar maakte die niet. Bij rust was het 1-0.
HSC kwam na rust beter in de wedstrijd en kreeg dé kans op de gelijkmaker. Jordi van Ek miste echter een strafschop voor de ploeg uit Haaksbergen. De gelijkmaker kwam er niet en dus kwam er ook geen punt voor HSC.