Berkum wint en komt op gelijke hoogte met verliezende koploper Eemdijk

Berkum wint bij SDC Putten
Berkum wint bij SDC Putten © Kristian Giesen
Berkum is, met nog een duel te spelen, op gelijke hoogte gekomen met koploper Eemdijk in de hoofdklasse B. De ploeg won zelf bij SDC Putten en zag Eemdijk verliezen van AZSV.
Na een beginfase zonder echte kansen was het na een kwart wedstrijd raak. Mark Bloemendaal zette Berkum op voorsprong. Ruim tien minuten later kreeg Johnsen Bacuna een goede kans op de tweede, maar scoorde niet. Berkum ging met een voorsprong de rust in en hoorde dar koploper Eemdijk op achterstand stond tegen AZSV.
Kort na rust werd de voorsprong van Berkum wel verdubbeld. Thom Kooke maakte de 0-2. Ondertussen was Eemdijk op gelijke hoogte gekomen, maar een kwartier voor het einde was er opnieuw een voorsprong voor AZSV. In Putten gebeurde ondertussen niet zoveel. In de laatste minuut maakte Bacuna nog de 0-3 en in Eemdijk bleef het 1-2.