Quick'20 zakt naar nacompetitieplek door nederlaag bij Quick

Quick'20 onderuit bij Quick
Quick'20 onderuit bij Quick © Robert Molnar
Quick'20 heeft de uitwedstrijd bij het Haagse Quick vanmiddag verloren en is daardoor gezakt naar de vijftiende plek in de stand van de 3e divisie. Als het na de laatste wedstrijd van volgende week nog steeds op die plaats staat, moet het nacompetitie spelen.
Al binnen vijf minuten kwamen de Oldenzalers op achterstand door een fraaie treffer van voormalig prof Rachid Bouyaouzan. Tien minuten voor rust werd het 2-0 door Roderick Meinema. Met die stand gingen beide ploegen ook aan de thee.
Na rust kreeg de thuisploeg enkele goede kansen om het duel te beslissen, maar de treffer viel aan de andere kant. Jasper-Ewout van Breemen-Schneider maakte de aansluitingstreffer. Kort voor het einde was het echter beslist. Joost de Gelder tekende vanaf de stip de 3-1 aan en dat was ook de eindstand.

Volgende week beslissing

Concurrent HBS won wel en stijgt daardoor over Quick (en HSC'21) naar de 13e plek. Quick is dus de nummer 15 en heeft een gelijk aantal punten als HSC. Het doelsaldo van de ploeg uit Haaksbergen is iets beter. Volgende week valt de beslissing. Quick speelt dat thuis tegen OFC en HSC ontvangt Dongen.

Quick - Quick'20 3-1

1-0 Rachid Bouyaouzan (5)
2-0 Roderick Meinema (35)
2-1 Jasper-Ewout van Breemen-Schneider (65)
3-1 Joost de Gelder (90/strafschop)
Bekijk hier de statistieken van Quick'20 na het duel in Den Haag.