nieuws

Van Duinen probeert vertrek naar PEC Zwolle te forceren

Mike van Duinen
Mike van Duinen © Pro Shots
PEC Zwolle had al een streep gezet door de komst van Mike van Duinen, maar de aanvaller van Excelsior lijkt nu zelf een ultieme poging te doen om de transfer alsnog vlot te trekken.
Van Duinen laat in een gesprek met De Telegraaf weten klaar te zijn met zijn huidige werkgever: "Ik heb de club gezegd dat ze een nieuwe spits moeten zoeken." Excelsior wil 825.000 euro voor de spits, die nog een contract voor één seizoen heeft bij de Rotterdamse club. PEC Zwolle wilde niet verder gaan dan 750.000 euro.

Water bij de wijn

De 26-jarige aanvaller eist nu dat Excelsior water bij de wijn doet: "Excelsior heeft mij transfervrij gekregen. Ik kan mij nu verbeteren en de club wil er nóg meer geld uitslepen. Dat stuit me tegen de borst."

Volgens Van Duinen houdt Excelsior zich ook niet aan eerdere toezeggingen: "We hebben destijds heel duidelijk afgesproken dat ik geld zou inleveren om bij Excelsior te komen spelen en dat we dan Excelsior als springplank zouden zien. Nu is het zover en gaat dat niet door? Ik wil me aan de gemaakte afspraak houden."

Nog geen spits

PEC Zwolle heeft nog geen andere spits gevonden. De club heeft wel gesproken met Sam Lammers, maar er zijn veel meer clubs die hengelen naar de diensten van de talentvolle aanvaller van PSV.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.