nieuws

Mike van Duinen toch naar PEC Zwolle

Mike van Duinen
Mike van Duinen © Pro Shots
PEC Zwolle is er alsnog in geslaagd Mike van Duinen aan te trekken. Excelsior heeft besloten om het laatste bod van PEC Zwolle op de 26-jarige spits toch te accepteren. Eerder waren de onderhandelingen nog stukgelopen, omdat de club uit Rotterdam vasthield aan een hogere vraagprijs.
Van Duinen liet daarna in een interview met Telegraaf weten helemaal klaar te zijn met Excelsior. Hij had op meer bereidheid van de club gerekend om de transfer te laten slagen. Van Duinen was transfervrij naar Excelsior gekomen en had geld ingeleverd om Excelsior als springplank te kunnen gebruiken. Nu de sprong naar een grotere club mogelijk was, wilde Excelsior in zijn ogen onvoldoende meewerken.

Contract voor drie seizoenen

De Rotterdammers besloten daarna alsnog water bij de wijn te doen. Eerder bereikte PEC Zwolle met Van Duinen al een akkoord op hoofdlijnen. Als hij de medische keuring doorstaat, tekent Van Duinen in de komende dagen een contract voor drie seizoenen.

Nieuwe aanvalsleider

Bij PEC Zwolle moet hij de nieuwe aanvalsleider worden. Trainer John van 't Schip probeerde het afgelopen seizoen tal van spelers voor de spitspositie, maar geen van hen wist te imponeren. Van Duinen was afgelopen seizoen goed voor acht treffers.
PEC Zwolle begint maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.