Ook in herkansing redt Juventa het niet, ploeg degradeert naar vierde klasse

Het doek is alsnog gevallen voor Juventa'12. De ploeg uit Wierden mocht in de herkansing voor lijfsbehoud aantreden tegen Albatross, maar verloor op eigen veld met 3-2.
Juventa verloor zondag de finale om een plek in de 3e klasse al van LSV uit Lonneker, dat daardoor promoveerde. Door het wegvallen van Jong Achilles'29 en SC Enschede was er echter een herkansing voor de ploeg uit Wierden.

Nederlaag op eigen veld

Juventa kwam in de eerste helft op achterstand tegen Albatross (ook uit de 3e klasse), maar Joris Lesscher zorgde tien minuten voor rust voor de gelijkmaker. Kort na rust werd het 1-2 en weer tien minuten later zelfs 1-3. Thomas Tijhuis zorgde na driekwart wedstrijd voor de aansluiting, maar een tweede gelijkmaker kwam er niet en dus acteert de ploeg komend seizoen weer in de 4e klasse. Daarin speelde het alleen in het oprichtingsseizoen 2012-2013.