nieuws

PEC presenteert Van Duinen: "Fantastische club en logische vervolgstap"

Mike van Duinen in actie tegen PEC
Mike van Duinen in actie tegen PEC © Pro Shots
PEC Zwolle heeft de komst van Mike van Duinen wereldkundig gemaakt. De spits tekende voor drie seizoenen bij ploeg uit de provinciehoofdstad.
Mike van Duinen over de transfer: "PEC Zwolle is naast een fantastische club ook een hele mooie en logische vervolgstap in mijn carrière. De club heeft de afgelopen jaren laten zien dat het geen grijze muis is in de Eredivisie. De wedstrijden die ik gespeeld heb tegen Zwolle waren altijd lastig. Vorig seizoen lukte het me om twee keer tegen PEC Zwolle te scoren, maar komend seizoen wil ik nog veel vaker voor mijn nieuwe club doelpunten maken."

Levensgevaarlijke speler

Technisch directeur Gerard Nijkamp is blij met de nieuwe aanvalsleider: "Iedereen die de Eredivisie volgt weet dat Mike een levensgevaarlijke speler is wanneer hij de bal in of rondom het strafschopgebied krijgt aangespeeld. Wij hebben hem al geruime tijd op de korrel en zien in Mike een voorbereider, aanspeelpunt en afmaker. Hij kent de Eredivisie inmiddels als geen ander en wij denken dat zijn manier van voetballen uitstekend past bij onze spelopvatting. Ik ben dan ook verheugd dat het uiteindelijk gelukt is om Mike aan onze selectie toe te voegen."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.