nieuws

Heracles blijft actief op transfermarkt en heeft ook Van Nieff binnen

Yoëll van Nieff
Yoëll van Nieff © Heracles Almelo
Heracles Almelo heeft zich voor de tweede dag op rij versterkt. Yoëll van Nieff speelt komend seizoen in het zwart-wit en komt transfervrij over van FC Groningen. Hij tekende voor twee jaar met een optie voor nog een jaar.
Van Nieff: "Het klikte meteen toen ik bij Heracles Almelo binnenkwam, ik had gelijk een goed gevoel. Ik kreeg veel vertrouwen vanuit de club en vanuit de nieuwe trainer. Ik heb veel zin in dit nieuwe avontuur!"

Multifunctioneel

Technisch manager Mark-Jan Fledderus is content: "We zijn heel blij met Yoëll van Nieff als aanwinst. Yoëll is een multifunctionele linksbenige speler die als linksback, linker centrale verdediger en als middenvelder uit de voeten kan. Wij halen hem vooral met het oog op de positie links op het middenveld, waarbij het een voordeel is dat hij multifunctioneel inzetbaar is. Met Yoëll halen we met zijn uitstekende linkerbeen specifieke kwaliteit binnen voor de vrije trappen en standaardsituaties. Verder denken wij dat hij met zijn ervaring en persoonlijkheid een belangrijke rol in de groep kan gaan spelen."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.