Landstede wint tweede duel op rij en staat op voorsprong in finale om titel

Landstede Basketbal staat voor het eerst op voorsprong in de finale om de landstitel. Na de zege van donderdag tegen Donar, werd er vanmiddag opnieuw gewonnen. Door de 84-70 overwinning staat het nu 2-1 voor de Zwolse ploeg in de best-of-7.
Na het eerste kwart was het 19-15 in Zwolle. Bij rust was de voorsprong met tien punten uitgebouwd: 42-28. Ook het derde kwart was voor Landstede: 61-44 en tien minuten spelen later was de zege dus een feit. Als Landstede komende dinsdag en donderdag ook weet te winnen is het landskampioen. Als Donar één duel wint volgt er nog een zesde duel en mogelijk nog een zevende en beslissende.