• Foto 1 foto

Radio Oost neemt je van 14 t/m 20 maart weer mee terug naar de ‘Sweet Seventies’. Luister naar de mooiste platen uit de jaren 70 en win een weekend Antwerpen met concert van Rod Stewart.

Tijdens de ‘Sweet Seventies’ gaan de programma's van Radio Oost terug naar de tijd van wijde broekspijpen, autoloze zondagen en verloren WK-finales. De hele week draaien we de mooiste 70’s platen en natuurlijk zijn we op zoek naar jouw herinneringen en verhalen. Ga naar de Radio Oost-facebookpagina om ze te delen.

Wat is jouw favoriete 70’s top 3?
Geef je top 3 aan ons door en wellicht hoor je deze terug op Radio Oost. Een lijst met 70’s platen vind je hier.

Win een concert van Rod Stewart!
Elke dag spelen we op Radio Oost de ‘hitflits-quiz'. Het juiste antwoord belonen we met een heerlijke 70’s CD-box en 2 VIP-kaarten voor het 'Back to the 70's'-evenement op 2 april bij Holland Casino Enschede. Uit alle deelnemers die het juiste antwoord gaven loten we 2 deelnemers die in het Radio Oost programma Zie Zo Zondag met elkaar strijden om de hoofdprijs: een fantastisch weekend Antwerpen met als hoogtepunt een concert van Rod Stewart! 

Alle informatie over het prijzenpakket vind je hier.

reclame

www.rtvoost.nl maakt gebruik van cookies

Cookies die op rtvoost.nl en rtvoost.mobi worden gebruikt zijn bedoeld voor het beheer van statistieken, advertenties en social media. Door akkoord te gaan krijg je de website te zien zoals we die bedoeld hebben. Meer weten? Klik op informatie.

Informatie