Onderwerpen

 • Vrijwilligster Bea zet gewapende overvaller uit kringloopwinkel in Almelo

  De video wordt geladen ...

  Met vrijwilligster Bea Wijnands van kringloopwinkel Wawollie in Almelo valt niet te spotten. Ze heeft vorige week woensdagmiddag eigenhandig een overvaller de winkel uitgezet, vuurwapen of niet! Bea greep de overvaller bij z'n 'kladden en zei: "je hoort hier niet, oprotten klootzak!"

  Lees het hele artikel
 • Overvaller Aldi Enschede gaat er zonder buit op de fiets vandoor, wie zag iets?

  Wie weet meer over de overval vorige week donderdag 15 maart 's avonds rond 19.30 op de Aldi aan de Deurningerstraat in Enschede? Hoewel er geen geld is buitgemaakt wil de politie de overvaller toch graag oppakken. Hij heeft een medewerker van de winkel met een vuurwapen geslagen. 

  Lees het hele artikel
 • Bewakingscamera filmt inbraak in Zwols huis; wat zeggen de inbrekers tegen elkaar?

  De video wordt geladen ...

  Inbrekers hebben voor duizenden euro's aan geld en spullen gestolen in een huis in de Zwolse wijk Stadshagen. De inbraak werd op zaterdag 24 februari rond 19.20 uur gepleegd. Er zijn bewakingsbeelden met geluid van.  

  Lees het hele artikel
 • Stelende mannen in Deventer gefilmd door bewakingscamera opticien

  De video wordt geladen ...

  Twee mannen stelen bij de Pearl in Deventer waardevolle zonnebrillen. Ze worden door de opticien achterhaald, waardoor de brillen weer terug zijn waar ze horen, maar de twee winkeldieven zijn sindsdien spoorloos. Er zijn bewakingsbeelden van de mannen. 

  Lees het hele artikel
 • Gestolen bankpas gebruikt in tankshop Zwolle; wie herkent de pinner?

  De video wordt geladen ...

  Bij een inbraak in de auto van een inwoner van Luttenberg wordt in de nacht van Tweede Kerstdag een bankpas gestolen. De gestolen pas wordt daarna gebruikt in een tankshop in Zwolle. Daar zijn beelden van. Wie herkent de man? 

  Lees het hele artikel
 • Video: Duo steelt bankpas van vrouw als ze in winkel boodschappen in rollator laadt

  De video wordt geladen ...

  Een vrouw is in Almelo tijdens het boodschappen doen bij een supermarkt slachtoffer geworden van zakkenrollers. Er zijn duidelijke beelden van de man en de vrouw die haar bankpas stelen. Wie weet waar ze nu zijn?

  Lees het hele artikel
 • Beelden van tanken zonder te betalen in Wesepe en Raalte

  De video wordt geladen ...

  De politie geeft beelden vrij van twee auto's waarmee in Overijssel is getankt zonder te betalen. Het gebeurde op maandag 11 december bij een tankstation aan de Raalterweg in Wesepe en op woensdag 20 december bij een tankstation aan de Weidelaan in Raalte.

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  5 april 2018 17:46

  Onder de Loep

  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  12 april 2018 17:46

  Onder de Loep

  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  22 maart 2018 17:46

  Onder de Loep

  Opsporingsprogramma waarbij de politie de hulp inschakelt van de kijker. Deze week onder meer twee auto's die tanken zonder te betalen en een aantal overvallen en diefstallen. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  8 maart 2018 17:46

  Onder de Loep

  Opsporingsprogramma waarbij de politie de hulp inschakelt van de kijker. Deze week onder meer een gewapende overval op een supermarkt in Zwolle en aandacht voor de overleden man in Holtheme. Hij kwam door een schietincident om het leven. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  22 februari 2018 18:46

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  8 februari 2018 17:46

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Dit keer aandacht voor diverse diefstallen in Zwolle, Ommen en Den Ham. Verder aandacht voor vrouwelijke zakkenrollers in Hardenberg. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  25 januari 2018 17:46

  Onder de Loep

  Een gewapende overval op een supermarkt in Wijhe, pinpasdiefstal in Kampen, inbraken in Zwolle en Deventer, pinpasfraude in Deurningen, diefstal van een fiets in Almelo en een poging tot beroving van een scooter in Zwolle. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  11 januari 2018 17:46

  Onder de Loep

  Opsporingsprogramma waarbij de politie uw hulp vraagt. Vandaag aandacht voor onder meer een overval op een maaltijdbezorger in Zwolle, een diefstal van zonnebrillen in Deventer en een inbraak in een woning in Hengelo. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  14 december 2017 17:46

  Onder de Loep

  Deze week aandacht voor diverse inbraken, diefstallen en een ramkraak in onze provincie. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  30 november 2017 17:46

  Onder de Loep

  In deze aflevering aandacht voor babbeltrucs in Enschede, een inbraak in Deventer, een diefstal in Wierden en een gestolen pinpas in Oldenzaal. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
Informatie