Onderwerpen

 • Zeven kogels afgevuurd op huis Almelo terwijl bewoners slapen, wie weet meer?

  De video wordt geladen ...

  Wat was de aanleiding om in het holst van de nacht een huis aan de Rietstraat in Almelo te beschieten en wie heeft iets gezien? Met die vragen zit de politie nadat in de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 september zeven kogels op het huis zijn afgevuurd.

  Lees het hele artikel
 • Beelden van vluchtende overvallers Lonneker; wie herkent de twee?

  De video wordt geladen ...

  De twee jonge mannen die op vrijdag 4 augustus in een huis aan de Slotjanskamp in Lonneker een overval hebben gepleegd, staan op een video. De mannen werden gefilmd toen ze op een scooter langs café Sprakel in Lonneker reden.

  Lees het hele artikel
 • Politie zoekt getuigen van brandstichtingen auto's in Losser en Oldenzaal

  De video wordt geladen ...

  Er waren drie autobranden in Twente deze week en de politie zoekt getuigen, omdat er sprake is van brandstichting. In Losser liep een Ford Mondeo veel schade op en in Oldenzaal gingen een BMW 380i en een Mercedes C 180 in vlammen op.

  Lees het hele artikel
 • Dief Mediamarkt Enschede meldt zich pas als herkenbare beelden worden getoond

  Hij heeft alle kans gehad om zich te melden bij de politie, maar dat heeft hij niet gedaan. De politie gaf vorige week herkenbare beelden vrij van een man die in Enschede bij de Mediamarkt een JBL-headset heeft gestolen. Dat hielp, want inmiddels heeft de man zich gemeld.

  Lees het hele artikel
 • Geraffineerde dievegge steelt portemonnee van oudere vrouw in Deventer

  De video wordt geladen ...

  Een vrouw met lang donker haar heeft op woensdag 9 augustus in de Albert Heijn in winkelcentrum Keizerslanden in Deventer de portemonnee gestolen van een oudere dame. Er zijn bewakingsbeelden van en die worden nu openbaar gemaakt door de politie en justitie.

  Lees het hele artikel
 • Man in PSV-trainingspak pint met gestolen bankpas bij Kruidvat Zwolle

  Een man in een PSV-trainingspak betaalt op dinsdag 13 juni met een gestolen bankpas artikelen bij Kruidvat in Zwolle.

  Lees het hele artikel
 • Bejaarde vrouw Zwolle raakt 1600 euro van haar rekening kwijt na pinpasdiefstal

  De video wordt geladen ...

  Opnieuw is een bejaarde vrouw slachtoffer geworden van criminelen die eerst de pincode afkijken, dan de bankpas stelen en vervolgens de bankrekening plunderen. Het gebeurde op 10 juli rond 13.15 uur in de Albert Heijn in Zwolle.

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  14 december 2017 17:46

  Onder de Loep

  Deze week aandacht voor diverse inbraken, diefstallen en een ramkraak in onze provincie. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  30 november 2017 17:46

  Onder de Loep

  In deze aflevering aandacht voor babbeltrucs in Enschede, een inbraak in Deventer, een diefstal in Wierden en een gestolen pinpas in Oldenzaal. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  16 november 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt uw hulp en tips bij het oplossen van misdrijven in Overijssel. Vandaag aandacht voor babbeltrucs in Almelo en Enschede, brandstichting in een Almelose brasserie en een gewapende overval op een tankstation in Enschede. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  2 november 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt tips en hulp bij het oplossen van misdrijven in Overijssel. Dit keer aandacht voor zaken in Almelo, Bathmen, Kampen en Deventer. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  19 oktober 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt uw tips en hulp bij het oplossen van misdrijven in Overijssel. Vandaag bekogeling met stenen in Zwolle, brandstichting in Almelo, pinnen met gestolen pas in Hengelo, inbraak in supermarkt in Haaksbergen en brandstichting in Dedemsvaart. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  5 oktober 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt tips en hulp bij het oplossen van misdrijven in Overijssel Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  21 september 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt de hulp van de kijker bij het oplossen van misdrijven. Ook deze keer bewakingsbeelden waarop daders te zien zijn en gesprekken met slachtoffers. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  7 september 2017 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep bewakingsbeelden van o.m. een gewapende overval op een supermarkt in Enschede en een plofkraak bij een bank in Diepenveen. Wie herkent de daders? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  24 augustus 2017 17:45

  Onder de Loep

  De politie vraagt in Onder de Loep hulp bij het oplossen van misdrijven in Zwolle, Almelo, Haaksbergen en Lonneker. Wie herkent de daders op de camerabeelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
Informatie