Onderwerpen

 • Wie herkent deze fietser in Almelo? Hij weet mogelijk meer van de brand bij de Stadsbrasserie

  De video wordt geladen ...

  Een blanke, kale fietser. Het is voor de politie een belangrijke getuige, omdat de man vermoedelijk meer kan vertellen over de brand bij de Stadsbrasserie in Almelo. In de nacht van 28 februari op 1 maart brandde de eerste etage van de Stadsbrasserie aan de Kerkstraat in Almelo volledig uit.

  Lees het hele artikel
 • Eigenaar tankstation jaagt overvaller met stoel de shop uit, dader nog spoorloos

  Met een groot mes komt hij de tankshop binnen. Zijn doel: geld uit de kassa. Maar de eigenaar van tankstation Brand Oil aan de IJsselstraat in Enschede laat dat niet gebeuren. Hij jaagt de overvaller met een stoel zijn zaak uit.

  Lees het hele artikel
 • Ook Lies Kohnhorst (89) uit Almelo bestolen na een babbeltruc

  De video wordt geladen ...

  Niet alleen Loes Maarsman (88) uit Enschede werd vorige week slachtoffer van een babbeltruc. Ook de 89-jarige Lies Kohnhorst uit Almelo kreeg ongewenst bezoek. Daar kwam vorige week dinsdag 7 november een vrouw haar huis in. Na haar bezoek waren de sieraden van Lies uit haar slaapkamer verdwenen. 

  Lees het hele artikel
 • Loes Maarsman (88) uit Enschede op de grond gegooid en beroofd tijdens babbeltruc

  De video wordt geladen ...

  "Een verschrikkelijke ervaring. Het verpest je leven." De 88-jarige Loes Maarsman uit Enschede zal de babbeltruc van afgelopen vrijdag niet snel vergeten. Ze werd daarbij in haar eigen huis door een lange man tegen de grond gewerkt nadat hij een gouden ketting van haar hals trok.

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  14 december 2017 17:46

  Onder de Loep

  Deze week aandacht voor diverse inbraken, diefstallen en een ramkraak in onze provincie. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  30 november 2017 17:46

  Onder de Loep

  In deze aflevering aandacht voor babbeltrucs in Enschede, een inbraak in Deventer, een diefstal in Wierden en een gestolen pinpas in Oldenzaal. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  16 november 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt uw hulp en tips bij het oplossen van misdrijven in Overijssel. Vandaag aandacht voor babbeltrucs in Almelo en Enschede, brandstichting in een Almelose brasserie en een gewapende overval op een tankstation in Enschede. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  2 november 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt tips en hulp bij het oplossen van misdrijven in Overijssel. Dit keer aandacht voor zaken in Almelo, Bathmen, Kampen en Deventer. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  19 oktober 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt uw tips en hulp bij het oplossen van misdrijven in Overijssel. Vandaag bekogeling met stenen in Zwolle, brandstichting in Almelo, pinnen met gestolen pas in Hengelo, inbraak in supermarkt in Haaksbergen en brandstichting in Dedemsvaart. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  5 oktober 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt tips en hulp bij het oplossen van misdrijven in Overijssel Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  21 september 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt de hulp van de kijker bij het oplossen van misdrijven. Ook deze keer bewakingsbeelden waarop daders te zien zijn en gesprekken met slachtoffers. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  7 september 2017 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep bewakingsbeelden van o.m. een gewapende overval op een supermarkt in Enschede en een plofkraak bij een bank in Diepenveen. Wie herkent de daders? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  24 augustus 2017 17:45

  Onder de Loep

  De politie vraagt in Onder de Loep hulp bij het oplossen van misdrijven in Zwolle, Almelo, Haaksbergen en Lonneker. Wie herkent de daders op de camerabeelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
Informatie