Onderwerpen

 • Vermoedelijke dader bekladding Peperbus Zwolle aangehouden (UPDATE)

  De politie in Zwolle onderzoekt of een man die in de nacht van donderdag op vrijdag op heterdaad werd betrapt op het bekladden van een pand aan de Burgemeester van Roijensingel ook verantwoordelijk is voor de bekladdingen van de Peperbus en het Leger des Heils. De man die is aangehouden is een 41-jarige Zwollenaar.

  Lees het hele artikel

 • Man herkend na tonen bewakingsbeeld van pinnen met gestolen bankpas (UPDATE)

  De man van wie donderdag in het opsporingsprogramma Onder de Loep beelden zijn getoond vanwege pinnen met een gestolen bankpas in Almelo, is herkend. 

  Lees het hele artikel
 • Buitgemaakte PlayStation met stickers mogelijk spoor naar overvallers Lonneker

  De video wordt geladen ...

  Een opvallende PlayStation 3 spelcomputer, volop beplakt met stickers, kan een waardevol spoor zijn naar twee mannen die op vrijdag 4 augustus een woningoverval pleegden in Lonneker.

  Lees het hele artikel
 • Wie weet meer over brandstichting auto bij huis in Haaksbergen?

  De video wordt geladen ...

  Het is dat de bewoners van een huis aan de Klaproos in Haaksbergen op de vroege zaterdagochtend van 29 juli rond 04.00 uur wakker werden van geluid op straat. Ze zagen dat hun Audi A3 in lichterlaaie stond en belden het alarmnummer 112. Omdat de brandweer er snel was, kon het vuur worden geblust en overslag van het vuur naar een huis worden voorkomen.

  Lees het hele artikel
 • Videobeelden van koppel dat voor duizenden euro's cosmetica steelt in Zwolle

  De video wordt geladen ...

  Een man en een vrouw zijn op 7 juni in het Kruidvat in de Zwolse wijk Stadshagen gefilmd toen ze er schaamteloos aan het stelen waren. Op de beelden is te zien dat ze cosmeticaproducten in een zwarte schoudertas van de vrouw laten zakken.  

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  14 december 2017 17:46

  Onder de Loep

  Deze week aandacht voor diverse inbraken, diefstallen en een ramkraak in onze provincie. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  30 november 2017 17:46

  Onder de Loep

  In deze aflevering aandacht voor babbeltrucs in Enschede, een inbraak in Deventer, een diefstal in Wierden en een gestolen pinpas in Oldenzaal. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  16 november 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt uw hulp en tips bij het oplossen van misdrijven in Overijssel. Vandaag aandacht voor babbeltrucs in Almelo en Enschede, brandstichting in een Almelose brasserie en een gewapende overval op een tankstation in Enschede. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  2 november 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt tips en hulp bij het oplossen van misdrijven in Overijssel. Dit keer aandacht voor zaken in Almelo, Bathmen, Kampen en Deventer. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  19 oktober 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt uw tips en hulp bij het oplossen van misdrijven in Overijssel. Vandaag bekogeling met stenen in Zwolle, brandstichting in Almelo, pinnen met gestolen pas in Hengelo, inbraak in supermarkt in Haaksbergen en brandstichting in Dedemsvaart. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  5 oktober 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt tips en hulp bij het oplossen van misdrijven in Overijssel Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  21 september 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt de hulp van de kijker bij het oplossen van misdrijven. Ook deze keer bewakingsbeelden waarop daders te zien zijn en gesprekken met slachtoffers. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  7 september 2017 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep bewakingsbeelden van o.m. een gewapende overval op een supermarkt in Enschede en een plofkraak bij een bank in Diepenveen. Wie herkent de daders? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  24 augustus 2017 17:45

  Onder de Loep

  De politie vraagt in Onder de Loep hulp bij het oplossen van misdrijven in Zwolle, Almelo, Haaksbergen en Lonneker. Wie herkent de daders op de camerabeelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
Informatie