Onderwerpen

 • Politie: verband tussen brandstichtingen aan De Bongerd en Palestrinastraat in Almelo

  De video wordt geladen ...

  De politie heeft een verband ontdekt tussen twee recente brandstichtingen in woningen in Almelo. Er zit een man vast die verdacht wordt van betrokkenheid bij de brandstichting in een huis in de nacht van 2 juni aan De Bongerd èn bij de brandstichting in de nacht van 11 november aan de Palestrinastraat. 

  Lees het hele artikel
 • Man pint met gestolen bankpas in Oldenzaal

  De video wordt geladen ...

  Wie is deze man met de zwarte handschoenen met de opvallende opdruk?

  Lees het hele artikel
 • Stel van middelbare leeftijd gefilmd tijdens stelen parfums bij Etos in Wierden

  De video wordt geladen ...

  Een man en een vrouw van middelbare leeftijd zijn op woensdag 8 juni gefilmd door een bewakingscamera toen ze een winkeldiefstal pleegden in Wierden. De politie en het Openbaar Ministerie geven de beelden vrij om het duo te achterhalen. Wie herkent ze?

  Lees het hele artikel
 • Foto's van mannen die ramkraak pleegden bij tankstation Deventer, wie weet meer?

  De video wordt geladen ...

  Het Openbaar Ministerie en de politie geven foto's vrij van mannen die in de nacht van zaterdag 11 november een ramkraak hebben gepleegd bij tankstation De Croon aan de Rubensstraat in Deventer. Wie herkent ze?

  Lees het hele artikel
 • Ondernemers bedrijfsverzamelgebouw Vroomshoop treffen maatregelen na inbraken

  De video wordt geladen ...

  Twee keer in twee weken tijd zijn bedrijfsunits van een bedrijfsverzamelgebouw aan de Amerikalaan in Vroomshoop opengebroken en twee keer zijn er voor duizenden euro's waardevolle machines en materialen gestolen. De gedupeerde ondernemers werken samen met de eigenaar van het gebouw aan een betere beveiliging met onder meer een camerasysteem. 

  Lees het hele artikel
 • VIDEO: dit zijn de mannen die Loes Maarsman (88) in Enschede hebben beroofd

  De video wordt geladen ...

  De recente laffe berovingen bij twee hoogbejaarde Twentse dames met een babbeltruc hebben veel reacties opgeleverd, maar de daders zijn helaas nog niet achterhaald. Daarom toont de politie nu bewakingsbeelden met daarop drie jonge mannen die op vrijdag 10 november in Enschede een vrouw in haar flat beroofden.

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  14 december 2017 17:46

  Onder de Loep

  Deze week aandacht voor diverse inbraken, diefstallen en een ramkraak in onze provincie. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  30 november 2017 17:46

  Onder de Loep

  In deze aflevering aandacht voor babbeltrucs in Enschede, een inbraak in Deventer, een diefstal in Wierden en een gestolen pinpas in Oldenzaal. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  16 november 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt uw hulp en tips bij het oplossen van misdrijven in Overijssel. Vandaag aandacht voor babbeltrucs in Almelo en Enschede, brandstichting in een Almelose brasserie en een gewapende overval op een tankstation in Enschede. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  2 november 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt tips en hulp bij het oplossen van misdrijven in Overijssel. Dit keer aandacht voor zaken in Almelo, Bathmen, Kampen en Deventer. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  19 oktober 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt uw tips en hulp bij het oplossen van misdrijven in Overijssel. Vandaag bekogeling met stenen in Zwolle, brandstichting in Almelo, pinnen met gestolen pas in Hengelo, inbraak in supermarkt in Haaksbergen en brandstichting in Dedemsvaart. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  5 oktober 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt tips en hulp bij het oplossen van misdrijven in Overijssel Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  21 september 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt de hulp van de kijker bij het oplossen van misdrijven. Ook deze keer bewakingsbeelden waarop daders te zien zijn en gesprekken met slachtoffers. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  7 september 2017 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep bewakingsbeelden van o.m. een gewapende overval op een supermarkt in Enschede en een plofkraak bij een bank in Diepenveen. Wie herkent de daders? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  24 augustus 2017 17:45

  Onder de Loep

  De politie vraagt in Onder de Loep hulp bij het oplossen van misdrijven in Zwolle, Almelo, Haaksbergen en Lonneker. Wie herkent de daders op de camerabeelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
Informatie