Onderwerpen

 • Slachtoffer overval Almelo: 'Ik had de deur nooit open moeten doen'

  De video wordt geladen ...

  De deur doet hij 's avonds niet meer open. Joseph Bakker (70) uit Almelo heeft zijn lesje geleerd na de overval vorige week in zijn eigen huis. Hij werd bedreigd met een vuurwapen, geschopt, geslagen en vastgebonden.

  Lees het hele artikel
 • Stelende vrouw ontkent diefstal op station Zwolle, videobeelden tonen het tegendeel

  Ze speelt de vermoorde onschuld. Een jonge vrouw die door een medewerkster van drogist Etos op het station van Zwolle wordt aangesproken. De medewerkster vertrouwt haar niet omdat ze met een flesje nagellak de winkel uit loopt, zonder langs de kassa te gaan.

  Lees het hele artikel
 • Video: man steelt iPhone in telefoonwinkel Deventer en sprint dan de zaak uit

  De video wordt geladen ...

  Bij telefoonwinkel Belcompany aan de Lange Bisschopstraat in Deventer is een man gefilmd die een iPhone 6 steelt en daarna hard de zaak uit rent.

  Lees het hele artikel
 • Man en vrouw roven schap met Disney-dvd's leeg bij Kruidvat in Deventer

  De video wordt geladen ...

  Een opmerkelijke diefstal bij het filiaal van Kruidvat aan de Brink in Deventer. Daar heeft een duo het niet gemunt op dure make-up producten, maar ze stelen zo'n vijftien dvd's van Disney. 

  Lees het hele artikel
 • 'Medewerker thuiszorg' komt bij bejaard stel in Hengelo pinpas omwisselen: rekening geplunderd

  De video wordt geladen ...

  Een bejaard stel uit Hengelo is in een klassieke babbeltruc getrapt. Een man die zich voordeed als thuiszorgmedewerker kwam bij hen aan de deur met de smoes dat hij hun pinpassen moest omwisselen. De passen waren volgens de man aan vervanging toe.

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  3 november 2016 17:45

  Onder de Loep

  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  17 november 2016 17:45

  Onder de Loep

  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  20 oktober 2016 17:45

  Onder de Loep

  In Onder de Loep onder meer aandacht voor een laffe overval op een bejaarde man en brandstichting. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  6 oktober 2016 17:45

  Onder de Loep

  Onder de Loep is het opsporingsprogramma van RTV Oost waarin politie en justitie reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten laten zien om misdaden op te lossen. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  22 september 2016 17:45

  Onder de Loep

  De politie vraagt hulp bij het oplossen van misdrijven in Deventer, Raalte, Heino, Zwolle en Hengelo. Wie herkent de daders op de camerabeelden of heeft meer informatie? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  8 september 2016 17:45

  Onder de Loep

  In het opsporingsprogramma Onder de Loep vraagt de politie hulp bij het oplossen van misdrijven in Hengelo, Olst, Diepenveen, Raalte, Zwolle, Almelo, Ommen en Enschede. Wie herkent de daders op de camerabeelden of heeft meer informatie? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  25 augustus 2016 17:15

  Onder de Loep

  De politie vraagt uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Balkbrug, Enschede, Zwolle, Gramsbergen, Dedemsvaart, Almelo en Overdinkel. Wie herkent de daders op de diverse camerabeelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  11 augustus 2016 17:15

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer informatie over een straatroof in Raalte en diverse inbraken. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  28 juli 2016 17:15

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Dit keer zaken uit Blokzijl, Deventer, Hengelo, Raalte, Vroomshoop, Enschede en Goor. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  14 juli 2016 17:15

  Onder de Loep

  In Onder de Loep onder meer aandacht voor diefstal van babymelkpoeder bij verschillende winkels in Overijssel. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
reclame
reclame

www.rtvoost.nl maakt gebruik van cookies

Cookies die op rtvoost.nl en rtvoost.mobi worden gebruikt zijn bedoeld voor het beheer van statistieken, advertenties en social media. Door akkoord te gaan krijg je de website te zien zoals we die bedoeld hebben. Meer weten? Klik op informatie.

Informatie