Onderwerpen

 • Daders overval Deventer reden weg in zwarte Renault Clio

  De video wordt geladen

  De daders van de overval aan de Bart Bokhorststraat in Deventer, op Tweede Pinksterdag, zijn na de overval vertrokken in een zwarte Renault Clio. Dat blijkt uit onderzoek van de politie.

  Lees het hele artikel
 • Mannen slopen deur van winkel in Dalfsen, grote partij sigaretten gestolen

  De video wordt geladen

  Bij de Readshop aan de Bloemendalstraat in Dalfsen is een grote partij sigaretten gestolen.

  Lees het hele artikel
 • Man steelt in Zwolle portemonnee van 92-jarige vrouw

  Deze zaak is op donderdag 19 juni behandeld in Onder de Loep. Na de uitzending heeft een 54-jarige man uit Zwolle zich gemeld bij de politie.

  Lees het hele artikel
 • Zakkenrollers stelen in Hengelo portemonnee van oude vrouw

  De video wordt geladen

  Bij Albert Heijn in winkelcentrum Hasselo, in de wijk Hasseler Es, is uit de tas van een 86-jarige vrouw de portemonnee gestolen.

  Lees het hele artikel
 • Mannen gefilmd die tientallen flesjes parfum stelen in Hengelo

  De video wordt geladen

  Drie mannen stelen bij het filiaal van drogisterij Etos in de binnenstad van Hengelo voor 900 euro aan parfum.

  Lees het hele artikel
 • Verdachte steekpartij Rembrandtflat Zwolle is gefilmd in de lift

  De video wordt geladen

  De verdachte van de steekpartij op de parkeerplaats van de Rembrandtflat aan de Monteverdilaan in Zwolle is gefilmd in de lift.

  Lees het hele artikel
 • Scooter en kleding gevonden van dader plofkraak geldautomaat Zenderen

  De video wordt geladen

  Aan de Zeilkerweg in Zenderen zijn kleding en een scooter gevonden van de dader van de plofkraak op de geldautomaat van de Rabobank in Zenderen.

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep

  Onder de Loep

  19 juni 2014 17:07 Een 47-jarige Zwollenaar wordt op zaterdagochtend 17 mei zwaar mishandeld en gestoken met een mes op de parkeerplaats van een flat aan de Monteverdilaan. Daarna gaat zijn onbekende belager er op een fiets vandoor. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep

  Onder de Loep

  5 juni 2014 17:07 Een 23-jarige man wordt tijdens Koningsnacht (25 op 26 april) in Enschede aan de Haaksbergerstraat nabij de Aldi zwaar mishandeld. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep

  Onder de Loep

  22 mei 2014 17:07 Drie gewapende mannen drongen op maandag 24 maart een woning binnen aan de Hinmanweg in Oldenzaal. Daar bedreigden ze de man en vrouw met een vuurwapen en eisten geld. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep

  Onder de Loep

  8 mei 2014 17:07 Vandaag aandacht voor de diefstal van een grote hoeveelheid rookwaren in twee supermarkten in Haaksbergen en Borne. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep

  Onder de Loep

  24 april 2014 17:07 Vandaag aandacht voor misbruik van twee meisjes in Zwolle. De meisjes van zeven en acht jaar zijn misbruikt door een man in de buurt van de Tormentilweg in Zwolle. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
reclame
reclame