Onderwerpen

 • Zakkenroller gefilmd bij supermarkt in Oldenzaal

  De video wordt geladen

  Bij het filiaal van supermarkt Emté aan het Kloosterland in Oldenzaal heeft een man een tas van een 60-jarige vrouw gestolen.

  Lees het hele artikel
 • Munten en sieraden gevonden bij Zwolse inbreker, vermoedelijk buitgemaakt bij diefstallen

  De video wordt geladen

  De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaar van verschillende munten en sieraden die zijn gevonden bij een inbreker. De inbreker is op 18 januari op heterdaad betrapt aan de Thomas a Kempisstraat in Zwolle.

  Lees het hele artikel
 • Stelend stel gefilmd in drogist Steenwijk

  De video wordt geladen

  De politie heeft beelden vrijgegeven van een stel dat bij een drogisterij in Steenwijk voor ongeveer 800 euro aan parfum steelt.

  Lees het hele artikel
 • Politie zoekt getuigen van overval op de Aldi in Enschede

  De video wordt geladen

  De politie zoekt getuigen van de overval op de Aldi aan de Posten in Enschede-Zuid. Vorige week vrijdag overvielen twee mannen de vrachtwagenchauffeur die kwam laden en lossen en twee personeelsleden.

  Lees het hele artikel
 • Man uit Oldenzaal slachtoffer van phishing, duizenden euro's van rekening gehaald

  De video wordt geladen

  Een man uit Oldenzaal is slachtoffer geworden van phishing; oplichters die een mail sturen en proberen mensen naar een website van een bank te lokken. De site lijkt op de website van hun eigen bank, maar is nep.

  Lees het hele artikel
 • Man steelt dure zonnebrillen bij opticien in Zwolle

  De video wordt geladen

  Bij een opticien aan de Grote Markt in Zwolle steelt een man dure zonnebrillen. De diefstal is te zien op beelden van de beveiligingscamera's die de politie heeft vrijgegeven.

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep

  Onder de Loep

  12 februari 2015 17:45 Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep

  Onder de Loep

  26 februari 2015 17:45 Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep

  Onder de Loep

  29 januari 2015 17:07 De politie vraagt de medewerking van de kijker bij het oplossen van onderstaande misdaden. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep

  Onder de Loep

  15 januari 2015 17:07 In Almelo dwingen twee onbekende mannen een 19-jarige man om geld te pinnen. Ze dreigen hierbij met een mes. Er zijn bewakingsbeelden van deze actie en politie wil graag weten wie de mannen herkent. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep

  Onder de Loep

  18 december 2014 17:07 De politie vraagt de hulp van de kijker in de volgende zaken: Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep

  Onder de Loep

  4 december 2014 17:07 In Onder de Loep vooral aandacht voor een aantal overvallen. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep

  Onder de Loep

  20 november 2014 17:07 In Onder de Loep onder meer aandacht voor phishing-praktijken. Een man uit Hellendoorn is slachtoffer geworden en mist duizenden euro’s van zijn bankrekening. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
reclame
reclame