Onderwerpen

 • Onbekende intimideert gezin in Zwolle: banden lekgestoken en slachtafval gedumpt

  De video wordt geladen ...

  Een gezin in Zwolle vraagt zich af wie het op hen heeft gemunt. Sinds vorig jaar juli zijn er bij het huis in de wijk Aa-landen drie keer vernielingen aangericht en werd slachtafval van varkens gedumpt. Het moslimgezin voelt zich beledigd en geïntimideerd. 

  Lees het hele artikel
 • Video: man steelt elektrische fiets in Hengelo

  De video wordt geladen ...

  Een jongeman is op vrijdag 20 januari gefilmd toen hij een elektrische fiets heeft gestolen in Hengelo.

  Lees het hele artikel
 • Kassagreep in receptie van hotel Lumen in Zwolle; politie deelt bewakingsvideo

  De video wordt geladen ...

  Terwijl de nachtreceptionist even van zijn plaats was om een gast te helpen heeft een onbekende man geld en een tablet gestolen van hotel Lumen in Zwolle. 

  Lees het hele artikel
 • Metaaldieven stelen voor tienduizenden euro's uit metaalbedrijf Almelo

  De video wordt geladen ...

  Metaaldieven hebben bij een spuitgieterij in Almelo voor tienduizenden euro's buitgemaakt tijdens twee inbraken. Er zijn bewakingsbeelden van. Wie herkent de inbrekers of wie weet iets over de gestolen metalen en legeringen?

  Lees het hele artikel
 • Video van opnieuw een sigarettenroof bij AH in Hengelo

  De video wordt geladen ...

  Zijn het steeds dezelfde daders die in Twentse supermarkten inbreken en honderden pakjes sigaretten stelen of is er misschien een bende actief die in wisselende samenstelling opereert? Het is één van de vragen in het politieonderzoek naar sigarettenroof. 

  Lees het hele artikel
 • Oudere man krijgt trap van bromfietser in Deventer na opmerking over verkeersgedrag

  De video wordt geladen ...

  Een oudere man is op vrijdag 17 maart bij het Emmaplein in Deventer door een brommerrijder uitgescholden en getrapt tijdens een verkeersruzie. De politie wil de identiteit van de brommerrijder achterhalen en vraagt getuigen te reageren.

  Lees het hele artikel
 • Politie doet getuigenoproep na gewapende overval op de Plus in Borne

  De video wordt geladen ...

  De politie is op zoek naar getuigen van de overval op de Plus supermarkt vorige week zaterdag 18 maart aan de Oude Hengeloseweg in Borne. In het onderzoek naar de gewapende overval wordt ook gekeken naar de diefstal van een BMW Z4 in Enschede. 

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  6 april 2017 17:46

  Onder de Loep

  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  23 maart 2017 17:46

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Deze week aandacht voor zaken in o.m. Borne, Deventer, Zwolle, Almelo en Hengelo. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  9 maart 2017 17:46

  Onder de Loep

  Aandacht voor zaken in onder meer Zwolle, Hengelo en Colmschate. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  23 februari 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt weer de hulp van de kijker bij het oplossen van misdrijven. Deze week aandacht voor inbraken, diefstal en een overval in Rijssen, Almelo, Hardenberg en Oldenzaal. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  9 februari 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt hulp bij het oplossen van misdrijven in onder meer Dalfsen, Hengelo en Raalte. Wie herkent de daders op camerabeelden of heeft meer informatie? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  26 januari 2017 17:46

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Dit keer zaken in o.a. Wilp, Vriezenveen, Enschede en Raalte. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  12 januari 2017 17:46

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Dit keer aandacht voor diefstallen en een vuurwerkexplosie. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  29 december 2016 17:45

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  15 december 2016 17:45

  Onder de Loep

  In Onder de Loep onder meer aandacht voor een schietpartij in Enschede en een grote brand in Ommen. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
reclame
reclame

www.rtvoost.nl maakt gebruik van cookies

Cookies die op rtvoost.nl en rtvoost.mobi worden gebruikt zijn bedoeld voor het beheer van statistieken, advertenties en social media. Door akkoord te gaan krijg je de website te zien zoals we die bedoeld hebben. Meer weten? Klik op informatie.

Informatie