Onderwerpen

 • Mishandelde beveiliger Stadsfestival Deventer: 'Met zes man sloegen ze op me in'

  De video wordt geladen ...

  Een gebroken oogkas, zijn kaak op meerdere plekken gebroken. Beveiliger Leo Uffels kan nog altijd niet volledig werken nadat hij tijdens het Stadsfestival in Deventer op 19 augusus werd toegetakeld door een groep mannen. Dat gebeurde nadat hij tegen één van hen een opmerking maakte over wildplassen. 

  Lees het hele artikel
 • Veel inbraakmeldingen in Hengelo, politie adviseert ook overdag deur op slot te draaien

  De video wordt geladen ...

  Midden op de dag rent hij ineens haar woonkamer in en grijpt naar de la onder de kast. "Ik schrok me wild en riep: wat doet u in mijn huis." De 76-jarige Hermien Bosman uit Hengelo is één van de vele slachtoffers van insluipers. Vooral in Hengelo krijgt de politie de laatste weken veel meldingen. 

  Lees het hele artikel
 • Marktplaatsdeal gaat mis in Almelo, deze man gaat er met sieraden vandoor

  De video wordt geladen ...

  Het lijkt een aardige man, geïnteresseerd in de sieraden die te koop worden aangeboden op Marktplaats. Maar een gezin uit Almelo zit inmiddels met een flinke kater. De man die ze te goeder trouw binnen laten, pakt de sieraden en rent er zonder te betalen mee naar buiten. Het hele voorval is gefilmd, dankzij een camera die aan het huis hangt. 

  Lees het hele artikel
 • Politie geeft MediaMarkt-dief laatste kans: 'Meld je of je komt herkenbaar in beeld'

  De video wordt geladen ...

  Bij MediaMarkt in Enschede is een man gefilmd tijdens het stelen van een JBL-headset. De politie geeft de man nog de kans zich te melden. Doet hij dat niet, dan komt hij volledig herkenbaar in beeld. 

  Lees het hele artikel
 • Politie vindt grote partij sieraden in Enschede, maar van wie zijn ze?

  De video wordt geladen ...

  Kettingen, ringen, horloges. Maar ook een helm, een televisie en bankbiljetten uit onder meer Cambodja. De politie heeft in een huis in Enschede veel spullen gevonden die vermoedelijk allemaal zijn gestolen. Naar de rechtmatige eigenaren wordt gezocht. 

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  5 oktober 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt tips en hulp bij het oplossen van misdrijven in Overijssel Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  21 september 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt de hulp van de kijker bij het oplossen van misdrijven. Ook deze keer bewakingsbeelden waarop daders te zien zijn en gesprekken met slachtoffers. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  7 september 2017 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep bewakingsbeelden van o.m. een gewapende overval op een supermarkt in Enschede en een plofkraak bij een bank in Diepenveen. Wie herkent de daders? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  24 augustus 2017 17:45

  Onder de Loep

  De politie vraagt in Onder de Loep hulp bij het oplossen van misdrijven in Zwolle, Almelo, Haaksbergen en Lonneker. Wie herkent de daders op de camerabeelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  10 augustus 2017 17:45

  Onder de Loep

  De politie vraagt uw hulp bij het oplossen van overvallen in Zwolle, Lonneker en Enschede Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  27 juli 2017 17:45

  Onder de Loep

  De politie vraagt uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Enschede, Deventer, Hengelo, Zwolle, Raalte en Almelo Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  13 juli 2017 17:45

  Onder de Loep

  De politie vraagt uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Tubbergen, Zwolle, Enschede en Almelo. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  29 juni 2017 17:46

  Onder de Loep

  Een spontane knuffel van een vreemde, het lijkt heel lief, maar de onbekende vrouw beroofde de geknuffelden ondertussen van hun gouden sieraden. In Onder de Loep vraagt de politie om uw hulp en tips in deze en een groot aantal andere zaken. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  15 juni 2017 17:46

  Onder de Loep

  Deze keer onder meer aandacht voor een brandstichting en een zware mishandeling in Hengelo, een overval in Ommen en een poging tot diefstal in Zwolle. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
Informatie