Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdrijven. Deze keer onder meer aandacht voor de vermissing van Ninos Hourie en diverse overvallen.

 

Enschede
Twee onbekende mannen plegen op donderdag 4 februari omstreeks 11.30 uur een overval op de winkel van Ter Stal aan de Wethouder Nijhuisstraat in Enschede. Een man ging de winkel binnen en bedreigde de medewerkster met een mes. De andere man stond buiten op de uitkijk. De mannen namen de kassalade met inhoud mee. We laten bewakingsbeelden zien. Wie herkent deze overvallers?

Hertme
Op vrijdag 5 februari werd een 17-jarige pizzabezorger omstreeks 18.15 uur overvallen op de Hedeveldsdwarsweg in Hertme, even buiten de bebouwde kom van Borne. De overvaller is daarna, met de portemonnee van de pizzabezorger, de Bornse wijk ingelopen. Wie weet meer van deze overval of heeft bijzonderheden gezien?

Zwolle
Op woensdagmiddag 13 januari lukt het twee mannen om een laptop te stelen uit de kringloopwinkel aan de Vechtstraat in Zwolle. We tonen de bewakingsbeelden. Wie (her)kent deze mannen?

Hengelo
Een onbekende man steelt op dinsdag 22 december omstreeks 17.55 uur ongeveer 150 postzegels en contant geld. In een onbewaakt ogenblik ziet hij kans om achter de balie van de Albert Heijn in de Thiemsbrug in Hengelo zijn slag te slaan. Hij staat op de bewakingsbeelden. Wie (her)kent deze postzegeldief?

Almelo
Een 32-jarige man is nog steeds angstig en heeft last van zijn verwondingen die hij in de vroege ochtend van zondag 17 januari even voor 6.00 uur heeft opgelopen nadat hij was mishandeld. Dit gebeurde op de Wierdensestraat ter hoogte van het busstation. Op de bewakingsbeelden is te zien hoe het slachtoffer meer dan vijftien keer tegen zijn lijf wordt getrapt. Tijdens de mishandeling wordt hij belaagd door twee mannen. De beelden zijn niet duidelijk. Toch waren er die ochtend mensen in de omgeving die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. De politie wil graag in contact komen met mensen die meer weten over deze mishandeling.

Hengelo

Op zaterdag 12 december lukte het twee onbekende vrouwen om meerdere goederen uit de winkel van Kruidvat aan de Uitslagsweg in Hengelo te stelen. De vrouwen hebben de tassen volgestopt met spullen maar verlieten de winkel zonder af te rekenen. We tonen de bewakingsbeelden. Wie (her)kent ze?

Hengelo

Op 12 december steelt een onbekende man een telefoon van het merk Samsung S6 Edge ter waarde van 740,28 euro. Hij doet het heel geraffineerd en loopt rustig de winkel aan de Enschedesestraat in Hengelo uit in de richting van de W. ten Kateweg. De man staat op de bewakingsbeelden. Wie (her)kent hem?

Enschede

Ninos Hourie is vanaf donderdag 28 januari vermist. Hij zou naar school gaan maar is er nooit aangekomen. De politie stelt een onderzoek in naar zijn vermissing. Hij heeft een treinkaartje gekocht naar Rotterdam maar deze niet gebruikt. Op het NS-station heeft Ninos aan een conducteur gevraagd welke trein naar Duitsland vertrok. We tonen de bewakingsbeelden van het NS en benoemen zijn signalement. Wie weet waar Ninos is?


Deventer
Een buschauffeur en zijn passagiers werden op vrijdag 5 februari door een jonge overvaller bedreigd met een pistool. De man stapte op de bus van lijn 1 aan het Deltaplein in Deventer. Daar eiste hij geld. Hij is met het geldkistje van de chauffeur de bus uitgerend in de richting van het cafetaria. Van de overval zijn beelden met geluidsopname. Wie weet meer van deze overval of herkent hem aan zijn stem?

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  11 februari 2016 17:45

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdrijven. Deze keer onder meer aandacht voor de vermissing van Ninos Hourie en diverse overvallen. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  25 februari 2016 17:45

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdrijven. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  28 januari 2016 17:45

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie de hulp van de kijker bij het oplossen van misdrijven. Deze week onder meer twee zaken waarbij slachtoffers op straat werden mishandeld en een gewapende woningoverval. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  14 januari 2016 17:45

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdrijven. Deze keer opnieuw aandacht voor de grote inbraak bij de Mediamarkt in Hengelo. Er zijn nieuwe bewakingsbeelden. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  31 december 2015 17:45

  Onder de Loep

  In Onder de Loep o.a. beelden van de dakinbrekers bij de Mediamarkt in Hengelo. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  17 december 2015 17:45

  Onder de Loep

  Deze week veel bewakingsbeelden van stelende criminelen. Ook beelden van autodieven die in Zwolle en Dalfsen brokken maken in een gestolen Peugeot 306. En het verhaal van boer Henk Wesseldijk uit Diepenheim die slachtoffer werd van een babbeltruc. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  3 december 2015 17:45

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdrijven. Deze week aandacht voor een overval op een bejaard echtpaar en diverse diefstallen in de provincie. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  19 november 2015 17:45

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdrijven. Deze keer onder meer aandacht voor de cold-case overval door 'Zwarte Piet' in november vorig jaar. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  5 november 2015 17:45

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdrijven. Deze keer aandacht voor onder anderen een laffe overval op een bejaard stel. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  22 oktober 2015 17:45

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdrijven. Dit keer onder meer aandacht voor een inbraak bij Leurink in Borne en plofkraak bij de ABN AMRO in Glanerbrug. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
reclame
reclame