Onderwerpen

 • Politie zoekt getuigen van beschieting man in auto aan Ruischenborchstraat Enschede

  De video wordt geladen ...

  Verschillende bewoners van de Ruischenborchstraat in Enschede zaten in de nacht van 31 januari rond 02.40 uur rechtop in bed toen ze meerdere knallen hoorden. Maar wie heeft er iets gezien? Er is een man in zijn auto beschoten die nacht.

  Lees het hele artikel
 • Duidelijke beelden van mislukte overval met groot mes in de Spar in Hardenberg

  De video wordt geladen ...

  Een medewerkster van de Spar aan het Jupiterplein in Hardenberg stond op donderdagavond 2 februari oog in oog met een overvaller die haar met een groot mes bedreigde. Er zijn bewakingsbeelden van.

  Lees het hele artikel
 • Inbreker steelt telefoons en geld uit telefoonwinkel in Rijssen

  De video wordt geladen ...

  Een man heeft bij een inbraak in telefoonwinkel 2Phones in Rijssen acht smartphones en geld uit de kassa gestolen. Er zijn camerabeelden van de inbreker. Wie weet er meer over de man? 

  Lees het hele artikel
 • UPDATE Naam winkeldief Almelo doorgegeven na uitzenden bewakingsbeelden

  Wie is de man die tijdens de drukke koopavonden voor Kerst een jas heeft gestolen in Almelo? De politie heeft hulp nodig van het publiek en maakt daarom beelden openbaar van de man. 

  Lees het hele artikel
 • Gestolen handtas leeg gedumpt bij supermarkt na autokraak in Oldenzaal

  Bij een autokraak aan de Prins Hendrikstraat in Oldenzaal is eind september een handtas gestolen met daarin onder meer een Microsoft Lumia smartphone, een portemonnee en huissleutels. De handtas wordt een dag na de kraak bij de Jumbo aan de Nagelstraat in Oldenzaal in een afvalbak gedaan. 

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  9 maart 2017 17:46

  Onder de Loep

  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  23 februari 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt weer de hulp van de kijker bij het oplossen van misdrijven. Deze week aandacht voor inbraken, diefstal en een overval in Rijssen, Almelo, Hardenberg en Oldenzaal. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  9 februari 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt hulp bij het oplossen van misdrijven in onder meer Dalfsen, Hengelo en Raalte. Wie herkent de daders op camerabeelden of heeft meer informatie? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  26 januari 2017 17:46

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Dit keer zaken in o.a. Wilp, Vriezenveen, Enschede en Raalte. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  12 januari 2017 17:46

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Dit keer aandacht voor diefstallen en een vuurwerkexplosie. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  29 december 2016 17:45

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  15 december 2016 17:45

  Onder de Loep

  In Onder de Loep onder meer aandacht voor een schietpartij in Enschede en een grote brand in Ommen. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  1 december 2016 17:45

  Onder de Loep

  De politie vraagt hulp bij het oplossen van misdrijven in Zwolle, Enschede, Ommen, Hengelo en Deventer. Wie herkent de daders op camerabeelden of heeft meer informatie? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  17 november 2016 17:45

  Onder de Loep

  De politie vraagt hulp bij het oplossen van misdrijven in onder meer Dalfsen, Hengelo en Vroomshoop. Wie herkent de daders op camerabeelden of heeft meer informatie? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
reclame
reclame

www.rtvoost.nl maakt gebruik van cookies

Cookies die op rtvoost.nl en rtvoost.mobi worden gebruikt zijn bedoeld voor het beheer van statistieken, advertenties en social media. Door akkoord te gaan krijg je de website te zien zoals we die bedoeld hebben. Meer weten? Klik op informatie.

Informatie