Onderwerpen

 • Wie herkent deze vrouw? Ze probeert geld te stelen bij een apotheek in Zwolle

  De video wordt geladen ...

  Bij de apotheek in de wijk Holtenbroek in Zwolle probeert een vrouw door een geldwisseltruc een medewerkster op te lichten. Inmiddels blijkt dat de vrouw dit op meerdere plekken in Zwolle heeft gedaan.

  Lees het hele artikel
 • Slachtoffer (86) van babbeltruc in Zwolle: 'Achteraf denk ik wat stom, maar ik werd overdonderd'

  De video wordt geladen ...

  Ze doen zich voor als pakketbezorgers, verwarmingsmonteurs of medewerkers van het energiebedrijf. Hun enige doel: zichzelf naar binnen kletsen om daar sieraden en geld te stelen. Steeds vaker worden ouderen het slachtoffer van zogenoemde babbeltrucs aan de deur. In de Zwolse wijk Wipstrik en in Raalte maakte een man recent twee slachtoffers.

  Lees het hele artikel
 • Bankpas gestolen in Deventer; deze vrouw trekt in een half uur tijd de hele rekening leeg

  De video wordt geladen ...

  Eerst neemt ze 1.250 euro op. Zo'n 10 minuten later 4.000 euro en enkele minuten later pint ze de laatste paar euro's van de rekening. De politie zoekt in Deventer een vrouw die in een half uur tijd bijna 5.500 euro opneemt met een gestolen bankpas.

  Lees het hele artikel
 • Wie stond tegenover het Italiaans restaurant in Zwolle vlak voordat er brand uitbrak?

  De video wordt geladen ...

  De politie is op zoek naar een man die op de avond van Dodenherdenking vlak voor middernacht voor het Italiaans restaurant aan de Nieuwstraat in Zwolle stond. Bij het restaurant werden op de avond van 4 mei eerst de ruiten ingegooid, enkele uren later stond het restaurant in brand.

  Lees het hele artikel
 • Gestolen telefoons aangeboden op rommelmarkt in Enschede

  De video wordt geladen ...

  Bij het onderzoek naar de diefstal van twee mobiele telefoons in het Gelderse Laren is de politie uitgekomen op een rommelmarkt in Enschede. Daar zijn de gestolen toestellen door iemand gekocht. De politie heeft beelden vrijgegeven van de man die de twee telefoons hondsbrutaal bij een drogist achter de kassa steelt en vervolgens in zijn jaszak stopt.

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  1 juni 2017 17:46

  Onder de Loep

  Opsporingsprogramma van RTV Oost waarbij de politie uw hulp vraagt bij het oplossen van misdaden. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  15 juni 2017 17:46

  Onder de Loep

  Opsporingsprogramma van RTV Oost waarbij de politie uw hulp nodig heeft bij het oplossen van misdaden. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  18 mei 2017 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep o.m. aandacht voor babbeltrucs. Een 86-jarige vrouw raakt hierdoor al haar sieraden kwijt. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  4 mei 2017 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie hulp bij het oplossen van een inbraak in een kerk in Vriezenveen, een diefstal uit een kerk in Almelo, en diefstal van parfum en een telefoon uit winkels in Zwolle. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  20 april 2017 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep onder meer aandacht voor poging tot een overval op een tankstation en een inbraak in een café. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  6 april 2017 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep is de politie onder meer op zoek naar een aanrander. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  23 maart 2017 17:46

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Deze week aandacht voor zaken in o.m. Borne, Deventer, Zwolle, Almelo en Hengelo. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  9 maart 2017 17:46

  Onder de Loep

  Aandacht voor zaken in onder meer Zwolle, Hengelo en Colmschate. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  23 februari 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt weer de hulp van de kijker bij het oplossen van misdrijven. Deze week aandacht voor inbraken, diefstal en een overval in Rijssen, Almelo, Hardenberg en Oldenzaal. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  9 februari 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt hulp bij het oplossen van misdrijven in onder meer Dalfsen, Hengelo en Raalte. Wie herkent de daders op camerabeelden of heeft meer informatie? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.

www.rtvoost.nl maakt gebruik van cookies

Cookies die op rtvoost.nl worden gebruikt zijn bedoeld voor het beheer van statistieken, advertenties en social media. Door akkoord te gaan krijg je de website te zien zoals we die bedoeld hebben. Meer weten? Klik op informatie.

Informatie