Voetbalmagazine rond Heracles Almelo, met een blik achter de schermen van de club.

 

Deze keer een nabeschouwing op de wedstrijd tegen PSV, die eindigde in een gelijkspel. Verder kijken we hoe het is met Rik Platvoet, is er een historische quizvraag over FC Twente - Heracles Almelo en komen supporters aan het woord over de derby. Marko Vejinovic voorspelt deze week de Toto.
Heracles TV

Voetbalmagazine rond Heracles Almelo, met een blik achter de schermen van de club. Te zien zijn wedstrijdverslagen, interviews met trainers, spelers en bestuurders en speciale reportages. Daarbij is er ook aandacht voor allerlei andere activiteiten rond de Almelose eredivisieclub.

 • Heracles TV

  Heracles TV

  Afl. 113 25 mei 2013 17:39 Voetbalmagazine rond Heracles Almelo, met een blik achter de schermen van de club. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Heracles TV

  Heracles TV

  Afl. 112 18 mei 2013 16:39 Voetbalmagazine rond Heracles Almelo, met een blik achter de schermen van de club. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Heracles TV

  Heracles TV

  Afl. 111 11 mei 2013 16:39 Voetbalmagazine rond Heracles Almelo, met een blik achter de schermen van de club. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Heracles TV

  Heracles TV

  Afl. 110 4 mei 2013 17:39 Voetbalmagazine rond Heracles Almelo, met een blik achter de schermen van de club. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Heracles TV

  Heracles TV

  Afl. 109 27 april 2013 16:39 Voetbalmagazine rond Heracles Almelo, met een blik achter de schermen van de club. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
reclame
reclame