In Onder de Loep onder meer aandacht voor poging tot een overval op een tankstation en een inbraak in een café.

 

Enschede, poging overval tankstation

Op 18 februari rond probeert een onbekende man rond 19.00 uur het tankstation aan de Lambertus Buddestraat te overvallen. Na enige tijd bij de balie te hebben gestaan, druipt de gemaskerde man weer zonder buit af. De onbekende man staat duidelijk op bewakingsbeelden. Deze worden in de uitzending getoond.

Almelo, Inbraak café

In de nacht van 8 op 9 februari werd ingebroken bij een café aan de Grotestraat. Een onbekende man breekt de gokkasten open en neemt de inhoud mee. De man is vastgelegd door bewakingscamera’s. Wie kent of herkent hem?

 

Deventer, man met geweld beroofd van pinpas

Op dinsdagavond 23 augustus 2016 was een 30-jarige inwoner van Raalte in Deventer. In de buurt van het station kwam hij een paar onbekende jongens tegen met wie hij samen wat dronk en rookte. Na een tijdje werd hij opeens door de jongens geslagen en geschopt. Daarna bleek zijn pinpas weg te zijn, waarmee kort daarna geld van zijn rekening werd gepind. Van de onbekende pinner zijn bewakingsbeelden die in de uitzending worden getoond. Wie herkent de onbekende pinner?

 

Hardenberg, Diefstal babypoeder

Op zaterdagmiddag 21 januari namen twee onbekende mannen meerdere verpakkingen babyvoeding weg bij een winkel aan de Voorstraat. Van de mannen en de diefstal zijn duidelijke bewakingsbeelden. Wie kent of herkent dit duo.

Goor, diefstal ringen

Op donderdagmiddag 16 februari nemen twee mannen een aantal ringen weg uit een vitrine van een winkel aan de Grotestraat. Terwijl de ene man de medewerkster afleidt, neemt de andere man de ringen weg. De diefstal en de mannen staan duidelijk op bewakingsbeelden. Wie herkent dit onbekende duo? 

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  28 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  5 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  12 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  26 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  14 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Oldenzaal, Deventer, Diepenveen, Haaksbergen en Almelo. Wie herkent de daders op de camerabeelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  31 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer uw hulp bij het oplossen van de lange reeks Deventer autobranden. Verder aandacht voor misdrijven in Staphorst, Zwolle, Enschede en Oldenzaal, en gevonden sieraden en munten van diverse inbraken in Twente. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  17 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Een 38-jarige man uit Steenwijk wordt 's nachts klemgereden en overvallen. Vervolgens wordt zijn auto in brand gestoken. In Onder de Loep de signalementen van de daders. Verder aandacht voor misdrijven in Haaksbergen, Deventer, Zwolle en Oldenzaal.  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  3 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op zaterdagmorgen 23 december wordt een man mishandeld door een onbekende man in een restaurant aan de Belvederelaan in Zwolle. Wie kent of herkent de dader op de bewakingsbeelden? Verder misdrijven in Deventer, Hengelo, Almelo, Steenwijk en Enschede. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  19 april 2018 17:46

  Onder de Loep

  Opsporingsprogramma waarbij de politie de hulp inschakelt van de kijker. Deze week aandacht voor o.a. een mishandeling van een 83-jarige vrouw die met veel geweld is overvallen in haar woning. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  12 april 2018 17:46

  Onder de Loep

  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  5 april 2018 17:46

  Onder de Loep

  Opsporingsprogramma waarbij de politie de hulp inschakelt van de kijker. Deze week onder meer een diefstal van een elektrische fiets in Deventer en een partij zonnebrillen in Enschede. En een brandstichting in Almelo. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  22 maart 2018 17:46

  Onder de Loep

  Opsporingsprogramma waarbij de politie de hulp inschakelt van de kijker. Deze week onder meer twee auto's die tanken zonder te betalen en een aantal overvallen en diefstallen. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
Back to the 80's
Informatie