In Onder de Loep onder meer aandacht voor poging tot een overval op een tankstation en een inbraak in een café.

 

Enschede, poging overval tankstation

Op 18 februari rond probeert een onbekende man rond 19.00 uur het tankstation aan de Lambertus Buddestraat te overvallen. Na enige tijd bij de balie te hebben gestaan, druipt de gemaskerde man weer zonder buit af. De onbekende man staat duidelijk op bewakingsbeelden. Deze worden in de uitzending getoond.

Almelo, Inbraak café

In de nacht van 8 op 9 februari werd ingebroken bij een café aan de Grotestraat. Een onbekende man breekt de gokkasten open en neemt de inhoud mee. De man is vastgelegd door bewakingscamera’s. Wie kent of herkent hem?

 

Deventer, man met geweld beroofd van pinpas

Op dinsdagavond 23 augustus 2016 was een 30-jarige inwoner van Raalte in Deventer. In de buurt van het station kwam hij een paar onbekende jongens tegen met wie hij samen wat dronk en rookte. Na een tijdje werd hij opeens door de jongens geslagen en geschopt. Daarna bleek zijn pinpas weg te zijn, waarmee kort daarna geld van zijn rekening werd gepind. Van de onbekende pinner zijn bewakingsbeelden die in de uitzending worden getoond. Wie herkent de onbekende pinner?

 

Hardenberg, Diefstal babypoeder

Op zaterdagmiddag 21 januari namen twee onbekende mannen meerdere verpakkingen babyvoeding weg bij een winkel aan de Voorstraat. Van de mannen en de diefstal zijn duidelijke bewakingsbeelden. Wie kent of herkent dit duo.

Goor, diefstal ringen

Op donderdagmiddag 16 februari nemen twee mannen een aantal ringen weg uit een vitrine van een winkel aan de Grotestraat. Terwijl de ene man de medewerkster afleidt, neemt de andere man de ringen weg. De diefstal en de mannen staan duidelijk op bewakingsbeelden. Wie herkent dit onbekende duo? 

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  4 mei 2017 17:46

  Onder de Loep

  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  20 april 2017 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep onder meer aandacht voor poging tot een overval op een tankstation en een inbraak in een café. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  6 april 2017 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep is de politie onder meer op zoek naar een aanrander. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  23 maart 2017 17:46

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Deze week aandacht voor zaken in o.m. Borne, Deventer, Zwolle, Almelo en Hengelo. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  9 maart 2017 17:46

  Onder de Loep

  Aandacht voor zaken in onder meer Zwolle, Hengelo en Colmschate. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  23 februari 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt weer de hulp van de kijker bij het oplossen van misdrijven. Deze week aandacht voor inbraken, diefstal en een overval in Rijssen, Almelo, Hardenberg en Oldenzaal. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  9 februari 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt hulp bij het oplossen van misdrijven in onder meer Dalfsen, Hengelo en Raalte. Wie herkent de daders op camerabeelden of heeft meer informatie? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  26 januari 2017 17:46

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Dit keer zaken in o.a. Wilp, Vriezenveen, Enschede en Raalte. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  12 januari 2017 17:46

  Onder de Loep

  Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Dit keer aandacht voor diefstallen en een vuurwerkexplosie. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
reclame
reclame

www.rtvoost.nl maakt gebruik van cookies

Cookies die op rtvoost.nl en rtvoost.mobi worden gebruikt zijn bedoeld voor het beheer van statistieken, advertenties en social media. Door akkoord te gaan krijg je de website te zien zoals we die bedoeld hebben. Meer weten? Klik op informatie.

Informatie