nieuws

Even voorstellen: Marjolein (Castricum) en Petra & Stevie (Makkum)

Deze week volgen we in Zomer in Overijssel Marjolein Klein en haar zoons uit Castricum en Petra & Stevie en hun kinderen uit Makkum. Hoe ervaren zij de streekeigen gewoonten, onze natuur, musea, culinaire specialiteiten, attractieparken en natuurlijk de inwoners van Overijssel?
Marjolein, Julian, Robin en Sven
Marjolein, Julian, Robin en Sven
Marjolein, Julian, Robin en Sven

Marjolein, Julian, Robin en Sven

Marjolein en haar drie zoons Julian (12), Robin (10) en Sven (7) komen vanuit Castricum naar Ossenzijl om een week vakantie te vieren. Midden in de natuur van de Weerribben is er overdag én ’s avonds veel te zien en te beleven. De jongens hebben thuis heel wat dieren, maar ook op vakantie is het een beestenboel met forellen, eenden, spinnen, muggen, muggen en nog veel meer muggen.. 
Petra, Stevie, Niels en Myrthe
Petra, Stevie, Niels en Myrthe
Petra, Stevie, Niels en Myrthe

Petra van den Bogert en Stevie Reichelmann

Petra en Stevie komen met hun kinderen Niels (6) en Myrthe (2) vanuit Friesland vakantie vieren op Camping en Bungalowpark ’t Stien’n Boer in Haaksbergen. Niels is een echte druktemaker, die een hoop te ontdekken heeft in Overijssel. Moeder Petra komt hier helemaal tot rust en krijgt als verrassing een compleet nieuwe look! Je ziet het allemaal vanaf 14  augustus op TV Oost.
‘Zomer in Overijssel’ met Marjolein en haar zoons en Petra & Stevie zie je van 14 t/m 18 augustus elke werkdag op TV Oost om 17.25 uur. De uitzending wordt elk uur herhaald en is terug te kijken op www.rtvoost.nl/tv/zomer-in-overijssel.   

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.